Κώστας Καραμανλής: Δεν πάει μεν, αλλά τι θα κάνει;

Ποιοι ψάχνονται αν το τριήμερο του συνεδρίου της ΝΔ ο πρώην Πρωθυπουργός τούς πάρει τα... πορτοφόλια

Η διαρροή ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δεν θα παραστεί στο επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας 15-17 Μαΐου, προήλθε από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη.

Παρά το γεγονός ότι λόγω της μεταξύ τους σχέσης, η ίδια ήταν πολύ προσεκτική στη σχετική συνομιλία μαζί του, εν τούτοις οι γνωστοί-άγνωστοι του Μαξίμου έσπευσαν να «κάψουν» το θέμα μόλις πληροφορήθηκαν την προσπάθεια συνεννόησής της.

Κρίκος σε αυτή την αλυσίδα ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε να πει ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν χρειάζεται πρόσκληση για να πάει στο συνέδριο.

Τα δε εξαπτέρυγα διέδιδαν ότι θα πάει και μάλιστα θα ζητήσει να διατηρηθεί η ψυχική ενότητα της παράταξης. Τώρα, ψάχνονται μήπως εκείνο το τριήμερο του συνεδρίου κάνει κάτι άλλο και τους πάρει τα… πορτοφόλια.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κώστας Καραμανλής: Δεν πάει μεν, αλλά τι θα κάνει;

    Είναι απλό θα πάει για τριήμερον γυροκατάνυξη σε κάποιο ορεινό βόρειο Ελληνικό προορισμό για αντίσταση όπως κάνει από το 2010 και ψηφίζει “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” το ξεχάσατε μπατριώτες μου;

    Ένα παρεάκι όλοι τους εκεί μέσα ραγιά μου και μην ξεχάσεις να πάρεις το φιούελ παςςςςς, ραγιά!!!

  2. Όταν είχε χρειαστεί, δεν είχαν βρεθεί τριάντα άτομα να βάλουν τον ΓΑΠ στο εδώλιο, να σώσουν την πατρίδα τους, την τιμή της παράταξης και τη δική του και η μόνη που τώρα προσπάθησε να τον πείσει να πάει στο συνέδριο ήταν και η μόνη καρ🤐λα απο όλη την ΝιΔέλτα που είχε ψηφίσει το πρώτο και καθοριστικό μνημόνιο που θα έβαζε την Ελλάδα στον μηχανισμό στήριξης επιβάλλοντας τα πιο επαίσχυντα μέτρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης