Ο Άδωνις παραδέχτηκε στον αέρα ότι τον παρακολουθούσαν – ΣΥΡΙΖΑ: «Εάν έχει ίχνος αξιοπρέπειας, να πάει στον εισαγγελέα»

Εκνευρισμένος παραδέχθηκε ότι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση

Φανερά εκνευρισμένος και σέ σύγχυση, ο Αδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε σήμερα στον αέρα ότι ήταν θύμα παρακολούθησης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του ΣΚΑΪ, μαζί με τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστο Σπίρτζη, όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μετά το συκοφαντικό παραλήρημα σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο έβγαλε… «πράκτορα του Ερντογάν» υποστήριξε ότι έπεσε θύμα παρακολούθησης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν ντρέπεστε; Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν». 

Έπειτα, ο ίδιος, υποστήριξε, ψευδώς, ότι στη λίστα που δημοσίευσε το Documento δεν υπήρχε το όνομα του Σπίρτζη, αλλά το δικό του.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την παραδοχή του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι τελικά, ο Άδωνις αποδέχθηκε και αυτός με τη σειρά του την εγκυρότητα των αποκαλύψεων γύρω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και πρέπει να πάει στον εισαγγελέα:

«Μετά από μέρες σιωπής και φθηνών αντιπερισπασμών ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως τον παρακολουθούσαν, αποδεχόμενος και αυτός με τη σειρά του την εγκυρότητα των αποκαλύψεων. Το μόνο που μένει τώρα στον κ. Γεωργιάδη εάν έχει ίχνος αξιοπρέπειας και δεν έχει κάτι να φοβηθεί, είναι να πάει στον Εισαγγελέα» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης