Έξαλλοι στο Μαξίμου με Βορίδη, Βλάσση και Καμπόσο

Πως στήθηκε η παγίδα στον Μητσοτάκη

Must Read

Ως αδαής έπεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παγίδα που του έστησαν για να επανέλθει στη ΝΔ ο (διαγραμμένος από το κόμμα) δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος. Στο Μαξίμου βλέπουν δάκτυλο Σαμαρά και τα βέλη πέφτουν στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τον (σαμαρικό) βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάσση και φυσικά στον δήμαρχο Άργους.

Η διάψευση έγινε λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη μας: Ο Βορίδης φέρνει πίσω τον Κάμποσο στην Ν.Δ.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Την Κυριακή ο Δ. Καμπόσος εγκαινίασε παρουσία του Μ. Βορίδη το μνημείο του Ολοκαυτώματος. Πρόκειται για το πρώτο μνημείο ολοκαυτώματος «3 σε 1»!

Το μνημείο είναι και για τους Έλληνες Εβραίους (Ρωμανιώτες) και για τους Πόντιους και για τους Μικρασιάτες. Ήταν η προσπάθεια του Καμπόσου να ξεπεράσει το πρόβλημα που δημιούργησε όταν μίλησε για το «καπελάκι» που φορά ο Μπουτάρης και μπορεί και μιλά, ενώ «εμείς που δεν φοράμε καπελάκι…». Επειδή αυτός ήταν ο στόχος κατέβηκε από την Αθήνα ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης που είναι και πολιτικός φίλος του Δ. Καμπόσου.
Την Δευτέρα ο Κ. Μητσοτάκης πήγε στην Τρίπολη. Εκεί εμφανίσθηκε μπροστά του ο Κ. Βλάσσης συνοδευόμενος από τον Δ. Καμπόσο. Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι κάτι είπε στον Δ. Καμπόσο, ο οποίος το βράδι έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα πως ο Κ. Μητσοτάκης του είπε ότι επιστρέφει στη ΝΔ και αίρεται η διαγραφή του.

 

Ακολούθησαν πολλά θριαμβευτικά σχόλια φίλων του Καμπόσου, ενώ στη ΝΔ δάγκωναν τη γλώσσα τους. Αν κάποιος έπιανε από τη μύτη τον βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ Γιάννη Ανδριανό, θα έσκαγε.

 

Σήμερα το θέμα Καμπόσου συζητήθηκε στον πρωινό καφέ. Ανατέθηκε στην υπεύθυνη των περιφερειακών ΜΜΕ για να μοιράσει διαρροή.

Η προσπάθεια (άγνωστο γιατί) απέτυχε. Έτσι το Μαξίμου υποχρεώθηκε να κάνει νέα διαρροή στην οποία επισημαίνεται: «Δεν υπάρχει καμία επιστροφή Καμπόσου.

Το κόμμα έχει διαδικασίες. Αν είναι ποτέ δυνατόν ο πρωθυπουργός να ανακοίνωνε στο αυτί του οποιουδήποτε ότι επιστρέφει. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο σε κυβερνητικά όσο και σε κομματικά κλιμάκια για τον τρόπο που χειρίσθηκαν το ζήτημα ο δήμαρχος Άργους Δ. Καμπόσος και ο βουλευτής Αρκαδίας Κ. Βλάσσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This