Έξαλλη η Απατζίδη με τον Λιάγκα που την θυμήθηκε για το… «γυμνό» του Κλέωνα Γρηγοριάδη

Του έκλεισε το τηλέφωνο - «Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με»

Must Read

Εκνευρισμένη έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, η οποία μίλησε στην εκπομπή του για το στιγμιότυπο με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη που έκανε… ακούσιο στριπτίζ σε ζωντανή σύνδεση, την ώρα που η ίδια μιλούσε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, μέσω Webex.

Όσοι παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση έμειναν άφωνοι, όταν είδαν τον Κλέωνα Γρηγοριάδη να μπαίνει στο δωμάτιο για να αλλάξει πουκάμισο, καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι η κ. Απατζίδη μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση μπροστά από κάμερα.

«Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή», ανέφερε δήλωσε η κ. Απατζίδη και πρόσθεσε:

«Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας που το ιδιωτικοποιούν, το ρεύμα που είναι πανάκριβο, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς, το περιβάλλον που καταστρέφεται κτλ. Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με. Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!» είπε και  του έκλεισε το τηλέφωνο.




Πυρά κατά των ΜΜΕ από Γρηγοριάδη

Από πλευράς του ο Κλέων Γρηγοριάδης απάντησε με αιχμές κατά των ΜΜΕ που ανέδειξαν το περιστατικό που έκανε τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

«Τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στην βουλή μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ Αλαφούζος.

Υ.Γ Όταν δουλεύεις όλη μέρα στην βουλή αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα», έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This