Επέλαση Μηταράκη με συνταγή μεγάλων ηγετών!

Μπάλες με το πρόσωπο του στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του υπουργείου!

Must Read

Ο Νότης Μηταράκης φαίνεται πως στοχεύει ψηλά. Πολύ ψηλά, ειδικά από τη στιγμή που την επόμενη μέρα θα γίνει σφαγή στην Ν.Δ. για την διαδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι τόσο αποφασισμένος που αρχίζει να αντιγράφει συνταγές μεγάλων ηγετών, φέρνοντας τες όμως στα μέτρα, τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας.

Αυτό που έκανε ο Νότης Μηταράκης, θα το έκανε μόνο ένας ηγέτης επιπέδου Κιμ Γιόνγκ Ουν, εάν φυσικά ήταν χριστιανός και γιόρταζε τα Χριστούγεννα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τους υπαλλήλους του υπουργείου να φτιαχτούν χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπο του ηγέτη Νότη Μηταράκη και να στολίζουν τα γραφεία για τις εορτές.

Μωυσής ο Κυριάκος; Άγιος Βασίλης ο Νότης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This