Άθλια πρόκληση του Κοσσυφοπεδίου κατά της Ελλάδος!

Παρουσίασαν χάρτη που δείχνει την Κέρκυρα και μέρος της Ηπείρου ως Αλβανία!

Must Read

Την ώρα που το ψευδοκράτος του Κοσσυφοπεδίου ισχυρίζεται πως θα καταθέσει αίτηση για να ενταχθεί στην ΕΕ, οι ηγέτες του, πρόκειται φυσικά για τους ηγέτες των Αλβανών και όχι των Σέρβων, παρουσιάζουν χαρτί ο οποίος δείχνει την Κέρκυρα και την Ήπειρο ως αλβανικά εδάφη!

Πρόκειται για μία πρόκληση πρώτου μεγέθους που φυσικά υποχρεώνει την Ελλάδα όχι μόνο να προβάλλει κάθε δυνατή αντίσταση στην υποτιθέμενη ευρωπαΐκή πορεία του ψευδοκράτους, αλλά να διακόψει και κάθε επαφή με τους Αλβανούς που λυμαίνονται το αναπόσπαστο μέρος της Σερβίας.

Πάτσηδες τέλος! 

Το θέμα ανέδειξε ο πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου γράφει τα ακόλουθα:

«Οι καιροσκόποι και εθνικολαϊκιστές, ο  «πρωθυπουργός» και η «πρόεδρος» του Κοσσυφοπεδίου, Άλμπιν Κούρτι και Βιόσα Οσμάνι, προωθούν το μεγαλοεθνικιστκό σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας προσαρτίζοντας τμήματα της Σερβίας και της Ελλάδας.
Ο λύκος κι αν εγέρασε δεν άλλαξ´ η προβιά του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This