Ντόρα μαινόμενη, απαιτεί εκλογές!

Θεωρεί ότι δικαιώθηκε για τις προτάσεις της στον Κυριάκο που όμως δεν τις άκουσε

Must Read

Δικαιωμένη αλλά και εξοργισμένη εμφανίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη τις τελευταίες ώρες. Η πρώην υπουργός εξωτερικών και αδελφή του πρωθυπουργού, τον είχε προειδοποιήσει εδώ και μήνες, προτείνοντας του ότι έπρεπε άμεσα να προσφυγή στις κάλπες, καθώς ήταν ο μοναδικός τρόπος να επιβιώσει ο ίδιος αλλά και η οικογένεια.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε επίσης εκφράσει την οργή της για την επιλογή του Γρηγόρη Δημητριάδη σε ένα τόσο καίριο πόστο. Τώρα του καταλογίζει την κυρία ευθύνη για την κατάρρευση της Ν.Δ. και προσωπικά του Κυριάκου.

Όσον αφορά τις εκλογές, φαίνεται ότι δικαιώνεται. Το πολιτικό τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται καλπάζοντας και μαζί θα συμπαρασύρει ολόκληρη την οικογένεια, καθώς η επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει δεν θα συμπεριλαμβάνει τον νυν πρωθυπουργό. Αντίθετα, για να επιβιώσει το πιθανότερο είναι να στείλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο για μία σειρά σκανδάλων με αιχμή του δόρατος αυτό των υποκλοπών.

Όσον αφορά όμως τον Γρηγόρη Δημητριάδη, η Ντόρα Μπακογιάννη θα έπρεπε να συνυπολογίσει το γεγονός ότι η κατάρρευση του Κυριάκου και της κυβέρνησης, ξεκίνησε από τη στιγμή που ο πρώην διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου υπέβαλε την παραίτησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This