Διαγραφή Σπυράκη: Ο Κυριάκος διασύρει την Ν.Δ.!

Εξευτέλισε τον κομματικό μηχανισμό και όσους τον εμπιστεύθηκαν!

Must Read

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία δινόταν απόλυτη στήριξη στην ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την καρατόμησε, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης, όπως είχε ανακοινωθεί.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Να έρχεται ο αρχηγός του κόμματος και να διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα και τις επίσημες ανακοινώσεις του.

Έτσι, μετά τον Γιώργο Κύρτσο, τωρα και η Μαρία Σπυράκη τίθεται εκτός κόμματος. Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εδώ έχουμε κι άλλη μία εξωφρενική υπόθεση: Ο Γιώργος Κύρτσος και η Μαρία Σπυράκη ήταν οι μοναδικοί εκλεγμένοι που είχαν υπογράψει για την υποψηφιότητά του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2015, ώστε ο τελευταίος να μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο επίσης διαγραμμένος Κύρτσος.

Ακόμα και η αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε υποστηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Ο Κυριάκος λοιπόν ακύρωσε το ίδιο του το κόμμα και διέγραψε όσους τον στήριξαν. Εάν η Ελλάδα δεν ήταν μπανανία, ο Κυριάκος θα είχε εκδιωχθεί από το Μέγαρο Μαξίμου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This