Αντώναρος κατά Μητσοτάκη: «Τον ενδιαφέρει μόνο η δική του προσωπικότητα που είναι περίεργη»

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει την κοροϊδία του Μαξίμου. Μαυρίστε τους!»

Must Read

Μέσω ραδιοφώνου και μέσω διαδικτύου ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος (σ.σ. διεγράφη από τη ΝΔ το 2018) εξαπέλυσε ακόμα μία προσωπική επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ έκανε και τις εκτιμήσεις του για τις επερχόμενες εκλογές, τις οποίες «βλέπει» να διεξάγονται την εβδομάδα πριν το Πάσχα.

Στον Peloponnisos FM 104,1 ο κ. Αντώναρος είπε ότι ο Πρωθυπουργός με την επιδοματική πολιτική και την «υποτιθέμενη στήριξη» στα νοικοκυριά, «κερδίζει χρόνο» και πρόσθεσε πως δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνία, αλλά τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του.

 

Είπε σχετικά (μεταξύ άλλων):

«Δεν ήμουν από εκείνους που πίστευαν ότι οι εκλογές θα γινόντουσαν τώρα, εντός Ιανουαρίου ή τέλη Φεβρουαρίου. Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμη, μέσω της υποτιθέμενης στήριξης στα νοικοκυριά. Συνεπώς, αυτά που θα ισχύουν από τον Φεβρουάριο μας δείχνουν και το δρόμο. Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι την εβδομάδα πριν το Πάσχα

… Είμαι στη Νέα Δημοκρατία από το 1976. Πείστηκα από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή από τον τόπο που οδήγησε τη χώρα. Τον Κ. Μητσοτάκη έχω το αρνητικό προνόμιο να τον γνωρίζω από την πρώτη ημέρα που μπήκε στην πολιτική. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι διαπιστώσεις που είχα κάνει, πριν γίνει πρωθυπουργός, από τη μέρα που εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Τον ενδιαφέρει μόνο η δική του προσωπικότητα που είναι περίεργη, δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνία, κάνει κινήσεις σε τομείς που είναι επικίνδυνοι όπως οι σχέσεις μας με την Τουρκία όπου δεν είναι διαφανείς».

Σε ότι αφορά την εκλογική αναμέτρηση, ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν «βλέπει» αυτοδυναμία για κανέναν:

«Δεν βλέπω πως θα είναι αυτοδύναμος κανείς. Αν γινόντουσαν αύριο εκλογές, θα ήταν ντέρμπι. Θα έχουμε δύο μεγάλα κόμματα που θα διαγωνιστούν ποιος θα είναι πρώτος. Από κει και πέρα, θα πρέπει να δούμε πως θα είναι τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου, γιατί μπορεί να έχουμε είσοδο στη Βουλή ένα κόμμα που δεν θεωρώ ότι ανήκει στο συνταγματικό τόξο (σ.σ. το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη). Δεν το αποκλείω να συμβεί αλλά το απεύχομαι. Όταν μιλήσει κανείς με δημοσκόπους, του λένε πως οι περισσότερες πιθανότητες, το δίνουν μέσα. Μετά θα πρέπει τα κόμματα να δουν που μπορούν να υπάρξουν συγκλίσεις, προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα. Δεν μπορούμε να πάμε σε τρεις εκλογές, όπως το ‘89-’90, για να αποκτήσει κάποιος την αυτοδυναμία ή την πλειοψηφία που θέλει για να κυβερνήσει».

«Μαυρίστε τους!»

Το κρεσέντο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίστηκε και μέσω… πληκτρολογίου, με τον δημοσιογράφο να τιτιβίζει σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα ο Πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο περί «αριστερών του χαβιαριού», ενώ επέκρινε την απάτη του food pass, αλλά και την κοροϊδία με τη μείωση της ανεργίας για την οποία πανηγυρίζει η Κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς την «μούφα».

Μάλιστα, παίρνει και θέση με κάλεσμα προς τους πολίτες: «Οι πολίτες έχουν καταλάβει την κοροϊδία του Μαξίμου. Μαυρίστε τους!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This