Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση ο Γ. Οικονόμου, αποκάλεσε τον Τσίπρα «Σκρουτζ»!

«Ακόμη και τις γιορτινές μέρες (...) περιγράφει τη χώρα με τα μελανότερα χρώματα και γεμίζει την ατμόσφαιρα με μαυρίλα και μιζέρια»

Must Read

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ζητά από τον… Αγιο Βασίλη να τού φέρει ως δώρο την επιστροφή του στην καρέκλα του πρωθυπουργού, ο Γιάννης Οικονόμου, βρισκόμενος σε αντίστοιχη χριστουγεννιάτικη διάθεση, αποκαλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ « Εμπενίζερ Σκρουτζ»!

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την αγορά του Κορυδαλλού όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ακόμη και τις γιορτινές μέρες, ο κ. Τσίπρας σαν άλλος Εμπενίζερ Σκρουτζ, περιγράφει τη χώρα με τα μελανότερα χρώματα και γεμίζει την ατμόσφαιρα με μαυρίλα και μιζέρια», λες και επειδή έρχονται Χριστούγεννα, ξαφνικά, με «μαγικό τρόπο», όλα τα άσχημα εξαφανίζονται, σαν να ζούμε σε κάποιο παραμύθι και όχι στη μαστιζόμενη από δυσβάσταχτη ακρίβεια και δεκάδες σκάνδαλα Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Δυσκολίες υπάρχουν, όμως η κοινωνία αντέχει και η Ελλάδα προχωρά. Με αλληλεγγύη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαρά, σε όλες και όλους», πρόσθεσε, πάντως, ο Γιάννης Οικονόμου, σε μια προσπάθειά του να δείξει ανθρώπινος.

«Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων και δίκαιη αναδιανομή με τέλος της αισχροκέρδειας»

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας, βρισκόμενος στην αγορά του Κορυδαλλού, άκουσε τα μυριάδες προβλήματα των πολιτών και των καταστηματαρχών της περιοχής και στη συνεχεία έστειλε το δικό του μήνυμα για τα Χριστούγεννα, εξαπολύοντας, παράλληλα, μια ακόμη επίθεση κατά της κυβέρνησης. «Οι πολίτες δεν θέλουν ανεπαρκή προεκλογικά επιδόματα, αλλά δίκαιη αύξηση εισοδημάτων και δίκαιη αναδιανομή με τέλος της αισχροκέρδειας», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και εξέφρασε την επιθυμία του «αυτά να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα μέσα στο βούρκο της αδικίας, των ανισοτήτων και της διαφθοράς».

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα, θα φέρει όμως δικαιοσύνη και ανάσα στην κοινωνία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This