Η Μαργαρίτα «σώζει» την τιμή των Παπανδρέου

Must Read

Η είδηση ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου Παπανδρέου και εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, συμμετείχε στην ανακάλυψη μοριακού μηχανισμού αντιγήρανσης των κυττάρων άφησε πολλά θετικά σχόλια στα social media.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Σχόλια που τη συγκρίνουν με άλλα παιδιά πολιτικών ή «επωνύμων» που χρησιμοποιούν τα… τζάκια τους και κάθονται άπραγα δίπλα τους! Ορισμένα από αυτά τα σχόλια που αφορούν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου λένε: «Συγχαρητήρια για τις λαμπρές και πραγματικές της σπουδές σε αληθινές επιστήμες και σε σοβαρά πανεπιστήμια. Μπράβο της που δεν έκανε σπουδές τύπου “ψυχολογία” στο Deree ή “κοινωνιολογία-οικονομικά” σε κολέγια της πλάκας στην Αγγλία, όπως κάνουν όλα σχεδόν τα παιδιά του κύκλου της».

Ενα άλλο σχόλιο που είχε πλήθος ακολούθων είναι ότι η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου «δεν διορίστηκε αργόμισθη στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της ή σε πολιτικό γραφείο φίλου του μπαμπά της στις Βρυξέλλες ή αλλού». «Εχει πραγματικό αξιόλογο βιογραφικό, χωρίς να διαφαίνεται μέχρι στιγμής η πρόθεσή της να μας σώσει μέσω των βουλευτικών εδράνων» γράφουν κάποιοι άλλοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This