Η Εύα, οι μίζες του Κατάρ και η Βραζιλία

Το περίεργο ταξίδι των αδερφών Καϊλή στη Βραζιλία και οι έρευνες των αρχών

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, οι βελγικές αρχές αναζητούν τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός από τον Παναμά και στη Βραζιλία.

Οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες και οι έρευνες γίνονται προκειμένου να βρεθεί η διαδρομή του χρήματος με δωροδοκίες από τη Ντόχα προς νυν και πρώην ευρωβουλευτές στα πλαίσια διερεύνησης του QatarGate.

Ο εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ, ερευνώντας τη διαδρομή του χρήματος απο το Κατάρ, έχει ενδείξεις ότι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση έχουν ανοίξει λογαριασμούς σε τράπεζες εκτός Ευρώπης. Σύμφωνα με την ιταλική La Repubblica, Παντσέρι και Τζόρζι πιθανόν να έχουν μεταφέρει τα “δώρα” της Ντόχα στη Βραζιλία.

Εδώ η κατάσταση περιπλέκεται, διότι τόσο η Εύα Καϊλή όσο και η αδερφή της Μανταλένα, είχαν επισκεφθεί την Βραζιλία και μάλιστα δήλωναν ότι η έμπνευση για το άνοιγμα μίας ΜΚΟ που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, τους ήρθε στο συγκεκριμένο ταξίδι!

Ο στόχος των Βέλγων είναι να βρουν πού διοχέτευαν οι κατηγορούμενοι τα χρήματα που έπαιρναν σε βαλίτσες από τη Ντόχα και ποιους επιστράτευσαν για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This