Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο του βουλευτή Χειμάρα

Ο βουλευτής δεν προσκόμισε τραπεζική κατάθεση για τα 65.847€ που ισχυρίζεται ότι εισέπραξε από την πώληση μεριδίου στην εταιρεία!

Must Read

Τεράστια ερωτηματικά δημιουργούνται πλέον έπειτα από την απάντηση που έδωσε ο γαλάζιος βουλευτής Θέμης Χειμάρας μετά τις αποκαλύψεις ότι η εταιρεία του έκανε business με δημόσιο χρήμα

Στην επίμαχη ανακοίνωσή του, ο  Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζεται ότι αποχώρησε από την εταιρεία του η οποία έλαβε τουλάχιστον 400.000 ευρώ, από το δημόσιο, παρά το ότι υπήρχε ασυμβίβαστο. Ο ίδιος αναφέρει ότι αποχώρησε την Δευτέρα, την ίδια μέρα δηλαδή που έγιναν οι αποκαλύψεις για τις απευθείας αναθέσεις

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας του το 2020 καλύφθηκε από «δηλωθέντα εισοδήματα», Ενώ το ποσό που εισέπραξε κατά την αποχώρηση του δεν χρειαζόταν να κατατεθεί στην τράπεζα!

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του:

«Η αποχώρησή μου, έναντι τιμήματος 65.847€, έχει συμπεριληφθεί στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2020.

Επίσης όφειλαν να γνωρίζουν, ότι δεν απαιτείται η κατάθεση του ποσού αυτού στον λογαριασμό μου, αφού δεν πρόκειται για αύξηση ή μείωση του εταιρικού κεφαλαίου της επιχείρησης, αλλά για μεταβίβαση εταιρικών μεριδίων που μπορεί να γίνει νόμιμα με ιδιωτικό συμφωνητικό»!

Δηλαδή, από την ανακοίνωση του Χειμάρα προκύπτει ότι ο βουλευτής εισέπραξε ένα τεράστιο ποσό, προφανώς σε μετρητά, αφού δεν υπήρξε τραπεζική κατάθεση! 

Η απάντηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη ο οποίος κάνει λόγο για παράνομες πράξεις και προαναγγέλλει παρέμβαση τόσο στη Βουλή όσο και στην δικαιοσύνη. Έγραψε συγκεκριμένα ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΣυΡιζΑ σε ανάρτηση του στο facebook:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΩΞΤΟΝ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!

ΨΕΥΤΗ και ΑΠΑΤΕΩΝΑ Θέμη Χειμάρα! Για πόσο ηλίθιους περνάς τους πολίτες και έχεις το θράσος να βγάζεις ανακοίνωση με τέτοια ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΑΤΑ;; Νομίζεις ότι θα τη γλυτώσεις, επειδή ο Μητσοτάκης και τα ΜΜΕ σε καλύπτουν;;
Ισχυρίζεσαι ότι ΔΗΘΕΝ μεταβίβασες χθες την επιχείρησή σου στους εργαζόμενους (φωτό 1).
Κι αλήθεια να ήταν (που δεν είναι!!), αυτό δεν σε απαλλάσσει από την κατ’ εξακολούθηση και εμπρόθετη παραβίαση του Συντάγματος σχετικά με τα ασυμβίβαστα έργα του βουλευτή.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι να επιστρέψεις τα 400χιλ. που “τσέπωσες” και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ από βουλευτής! Τίποτα λιγότερο…

Ισχυρίζεσαι ότι τα 49.500€ της αύξησης του κεφαλαίου της εταιρείας σου, υπερκαλύπτονται από τα εισοδήματά σου.

Ωστόσο, η κατηγορία που σε βαραίνει (την οποία θα φέρουμε άμεσα στη Βουλή) είναι ότι ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ το ποσό! Τι σχέση έχει η απάντησή σου με αυτό;;;
Ισχυρίζεσαι ότι δεν χρειαζόταν να κατατεθεί στην Τράπεζα το ποσό των 65.847€, το οποίο είναι το ΔΗΘΕΝ τίμημα της πώλησης του μεριδίου σου στην Smarts IKE (φωτό 3).

Μόνο και μόνο για αυτή την απάντηση, θα έπρεπε ο Μητσοτάκης να σε έχει διαγράψει …χθες!! Είσαι ή το παίζεις τόσο ηλίθιος;;;

Δεν ξέρεις ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι συναλλαγές με μετρητά άνω των 300€;

Η συγκεκριμένη απάντηση σου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πλήρως τις πληροφορίες μας ότι η μεταβίβαση ήταν ΕΙΚΟΝΙΚΗ και έγινε προκειμένου να μπορέσεις ανενόχλητος να ΦΑΣ δημόσιο χρήμα ΚΑΙ μέσα από τη Smarts IKE!!!

ΥΓ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ : μετά από αυτή τη δήθεν απάντηση σου του βουλευτη σου ,αν δεν τον διαγράψεις είναι προφανές πως του κρατάς φανάρι να συνεχίσει ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ !!!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This