Ανατολική Αττική: Στο περιθώριο ο Πέτσας!

Τσάμπα το χαρτοφυλάκιο!

Must Read

Όπως όλα δείχνουν, ο Στέλιος Πέτσας ετοιμάζεται να γράψει ιστορία. Παρά την πρωτοφανή στήριξη που απολαμβάνει από το Μέγαρο Μαξίμου και το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου εσωτερικών που κατέχει, οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής φαίνεται ότι δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν!

Αυτό δεν είναι κάποια φημολογία που πλανάται στον ορίζοντα, αλλά προκύπτει από τα αποτελέσματα σχετικών δημοσκοπήσεων σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική περιφέρεια, όπου πρόκειται να κριθούν πολλά στις εθνικές εκλογές του 2023.

Φαίνεται ότι ο στρατός μετακλητών και μισθοφόρων που έχουν πέσει στην μάχη για να εκλέξουν τον Πέτσα βουλευτή, δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Το χειρότερο όμως είναι ότι για να καλύψουν την αντιπάθεια των ψηφοφόρων στον υπουργό, εφευρίσκουν θεωρίες συνωμοσίας. Με προσφιλέστερη αυτή της «προεκλογικής σκευωρίας Μάκη Βορίδη – Βασίλη Οικονόμου», η οποία φυσικά δεν έχει καμία βάση.

Ο Μάκης Βορίδης με τον Βασίλη Οικονόμου έχουν μεν εξαιρετική σχέση, αλλά ο υπουργός εσωτερικών λόγω χαρακτήρα δεν μπορεί να δώσει ούτε αντίδωρο από το δεξί του χέρι στο αριστερό. Πολλώ δε να εξασφαλίσει ψήφους σε συνυποψήφιο…

Η μόνη ελπίδα για τον Στέλιο Πέτσα λοιπόν έπειτα από την ηρωική αποχώρηση του Γιάννη Οικονόμου, είναι να παρακαλέσει τον Κυριάκο να τον ξανακάνει κυβερνητικό εκπρόσωπο! Είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσει την επανεκλογή του, ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This