Η στιγμή στην Μητρόπολη που ο Βορίδης έψαχνε τρύπα να κρυφτεί

Η αναφορά στον επικήδειο του Παύλου που έκανε τον υπουργό να κοκκινίσει από ντροπή

Must Read

Ήταν η στιγμή που ο γιος του Κωνσταντίνου, Παύλος, κατά τον επικήδειο που εξεφώνησε για τον πατέρα του, αναφέρθηκε εκτενώς στον αγώνα του κατά της δικτατορίας.

Είπε συγκεκριμένα: «Σκληρότατες συγκρούσεις. Πάθη αβυσσαλέα. Και το αποτέλεσμα ήταν κάτι που δεν το θέλησε κανείς. Από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκες με σθένος και αναζήτησες τρόπο ανατροπής των πραξικοπηματιών. Οι προσπάθειές σου απέτυχαν. Όμως δεν ήθελες μένοντας στην Ελλάδα, να γίνεις η αιτία μιας νέας αιματοχυσίας. Πάντα πιστός στην παρακαταθήκη του πατέρα σου, δέχθηκες με σεβασμό την απόφαση του ελληνικού λαού»

Ο Μάκης Βορίδης ποτέ δεν έκρυψε την λατρεία του για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο που έδιωξαν το βασιλιά

Ο Μάκης Βορίδης, ξεροκατάπιε. Ο ίδιος υπήρξε θερμός υμνητής αλλά και γραμματέας της νεολαίας του κόμματος του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου, όταν αυτός βρισκόταν στη φυλακή. Έχοντας μάλιστα την απεριόριστη εκτίμηση της συζύγου του δικτάτορα.

Η σύζυγος του δικτάτορα Παπαδόπουλου συγχαίρει τον Μάκη Βορίδη

Ο άνθρωπος λοιπόν που υποστήριζε με σθένος τον δικτάτορα ο οποίος εξεδίωξε τον βασιλιά από την Ελλάδα, πήγες σήμερα στην κηδεία του για να τον «τιμήσει». Τον είδε η ντροπή, και ντράπηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This