«Σφάχτηκαν» στον αέρα Γεωργιάδης – Ζαχαριάδης! Ο Παπαδάκης σηκώθηκε όρθιος και σφύριξε

Απίστευτες σκηνές με τον Άδωνι σε παραλήρημα

Must Read

«Άναψαν» τα αίματα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κώστα Ζαχαριάδη να συγκρούονται για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Μιλώντας για τον πρόεδρο ΑΔΑΕ, ο οποίος παρά τα απανωτά κυβερνητικά μπλόκα, επιμένει να κάνει τη δουλειά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:  «Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν το λειτούργημα τους και την ανεξαρτησία των Αρχών». Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην «έκπληξη» που προέκυψε στις σελίδες του ημερολογίου της γραμματέως του Καλογρίτσα, όπου είχαν καταγραφεί «ραντεβού» με τον Τάκη Θεοδωρικάκο: «Στο σημειωματάριο του κ. Καλογρίτσα βλέπω και συναντήσεις με τον κ. Θεοδωρικάκο, που ήταν τότε δεξί χέρι του Μητσοτάκη».

Έπειτα, ο Ζαχαριάδης ανέφερε στον Γεωργιάδη ότι αποτελεί «εκτροπή και εργαλειοποίηση των πάντων να λέτε ότι όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι εναντίον σας. Αυτή είναι γκανγκστερική κυβέρνηση. Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας».

Στη συνέχεια ο  Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Άκουσα τον κ. Ζαχαριάδη να σαλπίζει υποχώρηση από την πρόταση μομφής που διέρρεε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κάνει. Αν ισχύει αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για δικαιοσύνη παντού, θα μου ζητήσουν συγγνώμη για την συκοφάντηση από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Novartis, που ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλούσε ”ήρωες” στην Βουλή; Ο πρώτος από τους τρεις ήδη επί ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκε ως αναξιόπιστος, πάει και ο δεύτερος για κακούργημα τώρα…» είπε και εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ που δεν λυγίζει και συνεχίζει να κάνει το καθήκον του: «Ο κ. Ράμμος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον ρόλο που του δίνει το Σύνταγμα. Εμείς δεν θέλουμε έναν πρόεδρο να λειτουργεί ως βραχίονας ενός κόμματος. Ήθελε να φέρει το αίτημα του Τσίπρα στη Βουλή. Αυτό είναι ”Κουμουνδούρου ολέ”. Για μένα είναι κομματικό στέλεχος πλέον ο κ. Ραμμος και πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του. Δεν μπορεί κανένας να έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον Πρόεδρο, από την ώρα που έχει πολιτική και κομματική ταυτότητα».

Μάλιστα ο ανεκδιήγητος υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι καλώς έγιναν οι υποκλοπές σε αξιωματούχους της κυβέρνησης: «Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ τη νόμιμη διαδικασία, καλώς τους παρακολουθούσε όλους. Ο κ Ζαχαριάδης ξέρει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αν γινόταν για λόγους εθνικής ασφαλείας καλώς έγιναν. Πρέπει να ξηλωθεί η ΕΥΠ και να επανιδρυθεί γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της, όταν έγινε γνωστό το έργο της μυστικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο Documento». 

Λίγο πριν τελειώσει η συζήτηση ο Άδωνις εξερράγη για το «κατσάδιασμα» αναφορικά με τις εκρηκτικές αυξήσεις των τιμών: «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι αυτό πια δεν είναι ακρίβεια είναι ληστεία. Μπορείτε να μου πείτε τα ονοματεπώνυμα των ληστών; Ποιοι είναι οι ληστές; Εγώ είμαι ο ληστής; Ο Σκλαβενίτης είναι ληστής; Μπορείτε να πείτε τα ονόματα. Ξέρετε γιατί δεν τα λέτε, γιατί είστε ψεύτες κι απατεώνες. Δεν τολμάτε», ούρλιαζε έξαλλος με τον Ζαχαριάδη να τον καλεί να ηρεμήσει και τον Παπαδάκη να σηκώνεται όρθιος και να σφυρίζει προκειμένου να σταματήσει την κόντρα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This