Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για την παραπομπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο

Τι σηματοδοτεί η σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Must Read

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην σημερινή του ομιλία έκανε λόγο για ποινικές ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Οι ποινικές ευθύνες αυτές αφορούν οπωσδήποτε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, όπως αυτό ορίζεται από το άρθρο 134 παρ. 2 του ΠΚ.

Το διακύβευμα λοιπόν των επόμενων εκλογών, όπως αυτό ετέθη εμμέσως πλην σαφώς από τον Αλέξη Τσίπρα, είναι η δημιουργία μίας κυβέρνησης ειδικού σκοπού, με πρώτιστο καθήκον να παραπέμψει τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο με αυτή την βαριά κατηγορία.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να συμβεί ακόμα και από την πρώτη Κυριακή. Εάν μάλιστα λάβουμε υπ’ όψιν τη χθεσινή ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος επίσης κατονόμασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, ως αυτουργό του σκανδάλου, οι επόμενες εκλογές αποκτούν μία δραματική διάσταση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This