Βούλωσε… στόματα η «αμόρφωτη τραγουδιάρα»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου πήρε πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με βαθμό 8,55

Must Read

Η «αμόρφωτη τραγουδιάρα» πήρε πτυχίο και, μάλιστα, με βαθμό 8,55, άριστα! Η Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέας της Βουλής, έβαλε τα γυαλιά σε όσους τη χαρακτήριζαν «αγράμματη τραγουδιάρα», όπως περιγράφει με μια κάποια πίκρα η ίδια. Κατάφερε και πήρε πτυχίο στα 43 της… βουλώνοντας τα κακά στόματα!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η Ραλλία τα τελευταία τέσσερα χρόνια σπούδαζε εξ αποστάσεως στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, διαβάζοντας πολύ στον ελεύθερο χρόνο της. Ηταν το 2018, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε την απόφαση να σπουδάσει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

«Είμαι φοιτήτρια στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, φοιτώ στις Κοινωνικές Επιστήμες, στη Δημόσια Διοίκηση. Σου δηλώνω ότι είμαι “φυτό”, διαβάζω πάρα πολύ. Οι φίλοι και οι γνωστοί που με ξέρουν το γνωρίζουν και με κοροϊδεύουν, αλλά δεν με νοιάζει, δεν ακούω τίποτα, το κάνω γιατί γουστάρω εγώ» έλεγε τότε στην «Espresso» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που εκμεταλλεύτηκε την πανδημία και τις καραντίνες για να στρωθεί περισσότερο στο διάβασμα.

Την περασμένη Παρασκευή ορκίστηκε στην Πάτρα. Πήρε πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση και ευτυχισμένη το παρουσίασε σε όλους όσοι αμφισβητούσαν τις γνώσεις της. «Αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη σε όσους και όσες, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν από τέσσερα χρόνια, μπήκαν στον κόπο να με χαρακτηρίσουν με όλες τις πιθανές βρισιές που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, με κορωνίδα το “αμόρφωτη τραγουδιάρα”. Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Αφιερωμένο, επίσης, σε όσους στάθηκαν στο πλάι μου και ανέχθηκαν την τελειομανία μου, φίλους, συριζοσυντρόφους και την οικογένειά μου» δήλωσε αμέσως μετά την παραλαβή του πολυπόθητου πτυχίου.

Η Ραλλία, που ως γνωστόν είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα, κατάλαβε καλά ότι η Βουλή έχει απαιτήσεις που η ίδια θα έπρεπε να καλύψει με πανεπιστημιακές σπουδές. Δεν έφταναν μόνο οι γνώσεις που είχε αποκτήσει και οι οποίες κινούνταν στον χώρο της φωνητικής και της κινησιολογίας! Εκείνη μετά το λύκειο και από την ηλικία των 18 ετών μπήκε στην παραγωγή, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και δεν μπόρεσε να σπουδάσει. Σήμερα η Ραλλία Χρηστίδου είναι ακόμα μία πτυχιούχος του ΕΑΠ. Αλλωστε, κάπως έτσι άρχισε και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος της Ν.Δ., όντας ενήλικας κι εκείνος. Το πρώτο του πτυχίο ήταν από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, από το τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών. «Σκαλάκι» για μεγάλη πολιτική καριέρα, λοιπόν, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο για όσους δεν μπόρεσαν ή αμέλησαν τις σπουδές τους στα πρώτα νεανικά τους χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This