Αναβάλει εκδήλωση η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά την τραγωδία στην Ανδραβίδα

Αυτή είναι η σοβαρή πολιτική αντίδραση όταν έχεις συναίσθηση...

Must Read

Για την Τρίτη είχε προγραμματίσει την εκδήλωση του πολιτικού της γραφείου η Όλγα Κεφαλογιάννη, για την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας.

Όμως μετά την σημερινή τραγωδία στην Ανδραβίδα, με την πτώση του F-4 Phantom που οδήγησε στον θάνατο τον 29χρονο υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αγωνιώδεις έρευνες για να εντοπιστεί ο 31χρονος Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης, κυβερνήτης του μαχητικού αεροσκάφους.

Μετά λοιπόν αυτή την τραγωδία και το τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις η Όλγα Κεφαλογιάννη έχοντας απόλυτη συναίσθηση πολιτικής συμπεριφοράς, ανέβαλλε την εκδήλωσή της.

Όπως ανέφερε: «Λόγω του τραγικού συμβάντος στην ελληνική αεροπορία, αναβάλλεται η εκδήλωση κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού μου γραφείου, για την Πέμπτη 2/2/2023 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza».

https://twitter.com/olgakef/status/1620123263971250176

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κραυγή αγωνίας από τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Μακεδονίας: «Η λίμνη Κορώνεια κινδυνεύει με ερημοποίηση»

Τεράστιος προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην επαρχία του Λαγκαδά, στην Θεσσαλονίκη, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην...

More Articles Like This