«Χορηγία» του Πρώτου Θέματος στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Ο χαρακτηρισμός «πρωθυπουργός του αιώνα ο Κυριάκος» φαίνεται ότι ενθουσίασε το site

Must Read

Η πρόσφατη επανεμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη με την παρέμβαση του στον Σκάι όπου χαρακτήρισε «πρωθυπουργό του αιώνα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκάλεσε εντύπωση. Φαίνεται όμως ότι ενθουσίασε τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον πρωθυπουργό, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που παρατηρήσαμε κάτι εξαιρετικά σπάνιο, όχι όμως ανεξήγητο.

Χορηγούμενη προβολή των δηλώσεων του Γιώργου Καρατζαφέρη από το Πρώτο Θέμα!

Το Πρώτο Θέμα λοιπόν επέλεξε να δαπανήσει χρήματα προκειμένου να διαδώσει τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη!

Η επιλογή πάντως της ιστοσελίδας να προβάλλει την αναφορά Καρατζαφέρη στον Κυριάκο Βελόπουλο, υποστηρίζοντας πως «ήταν ΠΑΣΟΚ», μάλλον καθιστά την στόχευση ξεκάθαρη. Μάλλον στο Μαξίμου υπάρχει ανησυχία από τις δημοσκοπήσεις, δείχνοντας διαρροή δεξιών ψηφοφόρων στην Ελληνική Λύση.

Ξεκάθαρη μεν, αλλά μάλλον αποτυχημένη. Διότι το σύνολο του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη βρίσκεται πλέον στο κόμμα Μητσοτάκη, ενώ κορυφαίοι και προβεβλημένοι συνεργάτες του Κυριάκου όπως ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, αλλά και πρόσωπα που βρίσκονται στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός, προέρχονται από τον κομμουνιστικό – αριστερό χώρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This