Αδιανόητες αποκαλύψεις για τις σχέσεις μπράβων, «μητσοτακικών» δημοσιογράφων και ΕΥΠ!

Το απόλυτο ξεχαρβάλωμα του κράτους με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης!

Must Read

Οι διάλογοι που έρχονται στο φως από την εφημερίδα Documento, αποκαλύπτουν το μέγιστο έγκλημα Μητσοτάκη εις βάρος του κράτους, της δημόσιας ασφάλειας, της ίδιας της πατρίδας.

Ο επίμαχος διάλογος που αποκαλύπτεται συνιστά από μόνος του υλικό για να σύρει αυτούς που θεώρησαν ότι κερδίζοντας τις εκλογές είχαν το δικαίωμα να μετατρέψουν τις πλέον νευραλγικές υπηρεσίες της χώρας σε εγκληματικές οργανώσεις για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα, στο ειδικό δικαστήριο με τις βαρύτερες κατηγορίες.

Η κυριότερη είδηση λοιπόν δεν είναι ότι ένας δημοσιογράφος «φίλα προσκείμενος» στο Μέγαρο Μαξίμου έδινε πληροφορίες που λάμβανε από την ΕΥΠ, σε ελεγχόμενο έμπορο καυσίμων που έπειτα δολοφονήθηκε. Όσο και εάν αυτό φαντάζει αδιανόητο, υπάρχει κάτι ακόμα χειρότερο.

Σε συνομιλία του δημοσιογράφου με στέλεχος της ΕΥΠ, υπάρχει η ακόλουθη συνομιλία:

Η επίμαχη συνομιλία που δείχνει το ξεχαρβάλωμα του κράτους Μητσοτάκη

Τι προκύπτει από την συγκεκριμένη συνομιλία; Μα φυσικά ότι το στέλεχος της ΕΥΠ, κατηγορεί ευθέως την άλλη «μυστική» υπηρεσία, την ΔΙΔΑΠ, λέγοντας μάλιστα ότι διοικείται από κάποιον επίορκο αστυνομικό!

Δηλαδή η ΕΥΠ του Μητσοτάκη καρφώνει την ΔΙΔΑΠ του Μητσοτάκη για διαφθορά την ώρα που η ΕΥΠ έδινε στοιχεία παρακολουθήσεων σε εμπόρους καυσίμων μέσω δημοσιογράφου!

Τέτοια κατάντια, τέτοιο ξεχαρβάλωμα του κράτους δεν έχει ξαναζήσει η χώρα. Δεν πρέπει να το ξαναζήσει, γι’ αυτό η παραδειγματική τιμωρία του Μητσοτάκη πρέπει να γίνει εθνική υπόθεση.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This