Ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί οι κ.κ Μητσοτάκης και Θεοδωρικάκος για τις σχέσεις στελεχών τους με τη Greek Mafia;

11η ημέρα αφωνίας…

Must Read

Διαβάζουμε σε δημοσιεύματα ότι “κύκλοι” του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει και άγρια…

Αυτά αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣυΡιζΑ Χρήστος Σπίρτζης και συνεχίζει λέγοντας:

Θα διακωμωδούσαμε ακόμη περισσότερο το θέμα αν σύμφωνα με τις άγριες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις των εφημερίδων ΒΗΜΑ, Documento, Καθημερινή, Εφημερίδα των Συντακτών, δεν αναδυόταν η νοσηρή, επικίνδυνη και πρωτοφανής κατάντια όχι μόνο από κάποιους επίορκους αστυνομικούς και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ, αλλά από συνεργάτες του Υπουργού και μέλη της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Μια επικίνδυνη κατάσταση για την κοινωνία, για τη δημοκρατία και για την ασφάλεια του πολίτη.

Στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματά μας, τα οποία προέκυψαν από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και μόνο, θα ήταν αναμενόμενo από οποιαδήποτε κυβέρνηση, από κάθε Υπουργό, σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα  να δίνονταν πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή από τον υπουργό κύριο Θεοδωρικάκο ή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Θα ήταν αναμενόμενη εξέλιξη οι απομακρύνσεις συνεργατών του υπουργού ή μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και όσοι φέρονται να συνομιλούσαν με τη Greek Mafia ή η παραίτηση του κυρίου Θεοδωρικάκου, εάν συναισθανόταν την πολιτική ευθύνη ότι ημερών του οι νονοί της νύχτας τοποθετούν σε κρίσιμες διευθύνσεις της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ, αστυνομικούς της αρεσκείας τους.

Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως δεν ισχύουν αυτές οι αγριότητες …

Έτσι αντί εξηγήσεων, απομακρύνσεων και παραιτήσεων, παρακολουθούμε την προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του κυρίου Θεοδωρικάκου περί καλού και άγριου ενώ σήμερα είχαμε και την παραληρηματική διαρροή κύκλων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα ακολουθήσουμε τη γελοιότητα να διαρρέουμε non paper κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση στους κύκλους του υπουργείου Προπαγάνδας του Πολίτη καθώς εμείς δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε.

Να απαντήσουμε λοιπόν στους κύκλους του υπουργείου Προπαγάνδας του Πολίτη πως ο φάκελος της Greek Mafia εστάλη, με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη δικαιοσύνη το 2018.

Ο προπαγανδιστικός ισχυρισμός των κύκλων του υπουργείου Προπαγάνδας ότι ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δεν υπήρχε τεκμηριωμένο υλικό κατηγορίας στην πρώτη δίκη των μελών της Greek Mafia αποτελεί γελοίο ισχυρισμό αφού όλοι γνωρίζουν ότι η ΕΥΠ δεν μπορεί θεσμικά να προβεί σε ανακρίσεις. Όλοι γνωρίζουν ότι ο φάκελος της Greek Mafia εστάλη στη Δικαιοσύνη το 2018. Όλοι γνωρίζουν ότι η ΕΛΑΣ επικαλέστηκε φόρτο εργασίας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη  και όλοι γνωρίζουν ότι η κωλυσιεργία της ΕΛΑΣ στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ να μετατρέψει σε ανακριτικό υλικό τα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ, οδήγησε στην αθώωση των κατηγορουμένων στην πρώτη δίκη της Greek Mafia.

Θα ήταν γελοιότητα να απαντήσουμε στις καταγγελίες των κύκλων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για το πολυετές κατεστημένο στην ΕΛΑΣ όταν όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ποια παράταξη είναι βαθιά ριζωμένη στην Ελληνική αστυνομία και πότε η Greek Mafia τοποθέτησε, συνομιλώντας με συνεργάτες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανθρώπους της σε νευραλγικές θέσεις εντός της ΕΛΑΣ.

Να ενημερώσουμε, επίσης, τους κύκλους του υπουργείου ότι στα 3,5 χρόνια Νέας Δημοκρατίας η ανασφάλεια των πολιτών έχει μεγιστοποιηθεί περισσότερο από ποτέ, η πλειοψηφία των τμημάτων ασφαλείας (των πιο κεντρικών συμπεριλαμβανόμενων) δεν είναι ανοικτά τις νύχτες ενώ τα αστυνομικά τμήματα παρά τις 4.500 ρουσφετολογικές προσλήψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι υποστελεχωμένα.

Και επειδή οι άριστοι της δεξιάς έχουν αποδείξει ότι δεν είναι επιμελείς, επαναλαμβάνουμε για ενδέκατη ημέρα τα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουμε θέσει.

Κύριε Μητσοτάκη και Κύριε Θεοδωρικάκο, αν έχετε ίχνος πολιτικού ήθους απαντήστε μας:

Ούτε σήμερα ενημερωθήκατε για τη Greek Mafia και για το ποια στελέχη του γραφείου σας, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ συνομιλούν μαζί της;

Ποιους εμπλεκόμενους στη δυσώδη αυτή υπόθεση έχετε απομακρύνει και γιατί δεν στείλατε τα στοιχεία στη δικαιοσύνη πριν τις αποκαλύψεις των εφημερίδων;

Γιατί η ΕΛΑΣ δεν μετέτρεψε τα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ σε ανακριτικό υλικό με αποτέλεσμα να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι στην πρώτη δίκη της Greek Mafia;

Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που αναφέρεται στις αποκαλύψεις ότι σχετίζεται με προστασία σε βενζινάδικα, βρίσκεται στην ηγεσία του Υπουργείου και συμμετείχε στις αποφάσεις για τις προ ημερών κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ;

Ο διευθυντής ή συνεργάτης σας ή επικεφαλής της ασφάλειας σας είναι συνομιλητές των μαφιόζων όπως αποκάλυψαν το Documento και Το ΒΗΜΑ;

Υπάρχουν καταγγελίες για τον αξιωματικό που προτείνετε για επικεφαλής στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ;

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, η ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν παρακολουθούσε τη λεγόμενη Greek Mafia. Ενώ επί των ημερών σας διοικούνταν από τη Greek Μafia.

Σήμερα, Τετάρτη, συμπληρώνονται έντεκα ημέρες αφωνίας. Αφήστε, λοιπόν, τους κύκλους και τη φτηνή προπαγάνδα και βρείτε το πολιτικό σθένος να βγείτε με το πρόσωπό σας (είτε ο υπουργός είτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) για να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις στον ελληνικό λαό..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This