Στα 430 εκατομμύρια € το χρέος της ΝΔ του Μητσοτάκη!

Φέσωσε το κόμμα, όπως φέσωσε και την χώρα!

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολιτεύτηκε όπως ακριβώς έζησε: Με δανεικά.

Τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας για το 2022, ανήλθαν στα 430 εκατομμύρια €, αποτελώντας ένα παγκόσμιο ρεκόρ όλων των εποχών για κόμματα δυτικών δημοκρατιών. Παρ’ όλα αυτά, εάν ακούσεις στελέχη του κόμματος Μητσοτάκη στα κανάλια, θα μείνεις με την εντύπωση ότι η Ν.Δ. επί Κυριάκου, «έχει ρυθμίσει τα χρέη της»!

Δυστυχώς, ο Μητσοτάκης έκανε ακριβώς το αντίθετο. Δυστυχέστερα, έκανε το ίδιο στην εθνική οικονομία. Το δημόσιο χρέος πλέον έσπασε το φράγμα των 400 δισεκατομμυρίων €, καταγράφοντας ρεκόρ όλων των εποχών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής το 2009 παρέδωσε το κόμμα με χρέος 103 εκατομμύρια €. Το οποίο μάλιστα ήταν τότε απόλυτα διαχειρίσιμο.

Ο Σαμαράς το διπλασίασε, φτάνοντας του στα 210 εκατομμύρια €. Και τότε άρχισε το χάος.

Φέσωσε το σύμπαν!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εγγυήθηκε ότι θα νοικοκυρέψει το μαγαζί και θα ρυθμίσει τα χρέη που δημιούργησαν οι προηγούμενοι, έκανε το μόνο που γνώριζε: Φέσωσε το σύμπαν!

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο Μητσοτάκης εξακολουθεί να ξοδεύει τεράστια ποσά για προωθητικές ενέργειες, χωρίς όμως να δίνει λογαριασμό πως πληρώνει. Μιλάμε φυσικά για τις δαπάνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις μηχανές αναζήτησης, όπου εκεί δεν σηκώνει φέσι. Τα πάντα εξοφλούνται άμεσα.

Βάλαμε λοιπόν έναν άνθρωπο που έχει μάθει να χρωστάει στις τράπεζες χωρίς να πληρώνει, και έχει φεσώσει το κόμμα του χωρίς να πληρώνει, να κυβερνήσει την Ελλάδα. Τι ακριβώς περιμέναμε δηλαδή να γίνει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This