Πολιτευτές της Ν.Δ. εκλιπαρούν για να «εξαφανίσουν» παλαιότερες δηλώσεις τους!

Πέφτουν στα πόδια ιδιοκτητών ιστοσελίδων

Must Read

Οι μεταγραφές στην πολιτική έχουν και ένα τίμημα. Σε αντίθεση με τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές όπου η αλλαγή φανέλας είναι πολύ πιο εύκολη, στην αρένα της πολιτικής, οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν μεγάλες σκιές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τις μεταγραφές Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ. Η κατάσταση δεν θυμίζει σε τίποτα τις χρυσές ημέρες του 2019, όπου ο Κυριάκος μπορούσε άνετα να φέρει στην Ν.Δ. ακόμα και υβριστές των θυμάτων της 17 Νοέμβρη ή υβριστές της ορθοδοξίας και κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς να ασχοληθεί κανένας.

Κάποιοι λοιπόν θεώρησαν πως μπορούν να κλέψουν την δόξα του Άδωνι, ο οποίος έβριζε ολόκληρη την ηγεσία της Ν.Δ. και όμως κατέληξε αντιπρόεδρος της. Τα γεγονότα τους διαψεύδουν.

Οι εκλογές του 2023 θα είναι ένα πραγματικό σφαγείο για την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., αφού οι μισοί βουλευτές δεν θα ξαναδούν τα βουλευτικά έδρανα. Αυτό δίνει τέλος στην «πατροπαράδοτη φιλοξενία Μητσοτάκη» στους υβριστές της παράταξης, καθώς τα χτυπήματα επιβίωσης είναι σκληρά και αδυσώπητα.

Οι πράσινες μεταγραφές λοιπόν έζησαν στο πετσί τους την σκληρότητα της πολιτικής με το καλημέρα. Παλαιότερες δηλώσεις τους στις οποίες εξύβριζαν την Ν.Δ. με την οποία σήμερα πολιτεύονται, επανήλθαν για να τους στοιχειώσουν. Δράστες, τα παλαιότερα στελέχη και βουλευτές της παράταξης, που δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθούν τους «πράσινους μουσαφίρηδες», ειδικά τις εποχές των ισχνών αγελάδων.

Οι πρόσφατες μεταγραφές του Κυριάκου λοιπόν, έχουν επιδοθεί σε ένα σαφάρι εξαφάνισης παλαιότερων αναρτήσεων και δηλώσεων τους από το διαδίκτυο. Η προσπάθειά τους αυτή όμως γίνεται εξαιρετικά δύσκολη, όταν οι δηλώσεις τους έχουν αναδημοσιευθεί σε ιστοσελίδες και σε βίντεο στο YouTube.

Εκεί λοιπόν, οι περήφανοι πολιτευτές που φωτογραφιζόταν με καμάρι δίπλα στον Κυριάκο εντός του Μεγάρου Μαξίμου, έχουν μετατραπεί σε ικέτες και επαίτες ιδιοκτητών ιστοσελίδων, προκειμένου να καταφέρουν να εξαφανίσουν παλαιότερα άρθρα τα οποία περιλαμβάνουν υβριστικές για την Ν.Δ. δηλώσεις τους.

Κάποιοι τους κάνουν το χατίρι. Κάποιοι δεν τους απαντούν καν. Κάποιοι, ακόμα πιο πονηροί, διαγράφουν μεν τις επίμαχες αναρτήσεις, πριν το κάνουν όμως, στέλνουν αντίγραφα τους σε αντιπάλους πολιτευτές της Ν.Δ. για να τα χρησιμοποιήσουν όταν έρθει η στιγμή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This