Ο Άδωνις απειλεί ότι θα σύρει στα δικαστήρια τον Ζαραλίκο!

Must Read

Άγρια επίθεση κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το τελευταίο του σατιρικό βίντεο! Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αφού ενημέρωσε τους Έλληνες ότι τους έλυσε το πρόβλημα της ακρίβειας με το καλάθι της νοικοκυράς, τώρα ασχολείται με τους κωμικούς…

Είπε λοιπόν ο Ζαραλίκος στο βίντεό του: «Άδωνη! Και τώρα δεν σε λέω αρσενική Εύα Μπράουν, σε λέω Άδωνη και σε κοιτάζω στα μάτια. Από το ZaraleaksTV και όλα τα μανάρια, επειδή μας είσαι ιδιαιτέρως μισητό πρόσωπο, σου δίνουμε την εξής ιδέα για του χρόνου: επειδή όπως κατάλαβα και από τις αναρτήσεις στο Twitter εσένα σου αρέσει πάρα πολύ να τον βγάζεις έξω, να δεις ποιος τον έχει μεγαλύτερο τον κόσμο, επειδή συνέχεια κάνεις αναρτήσεις “εμείς είχαμε τον περισσότερο”, αν θες του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από φέτος βγάλε ανακοίνωση πως θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση τον λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά στο έχω και σε εικόνα» ανέφερε και έπειτα έδειξε  ένα σκίτσο στο οποίο ο Αδόλφος Χίτλερ φαίνεται να αυτοπυροβολείται. «Ποιο ΟΑΚΑ; Δεν το συζητώ. Αν βρεις έναν τρόπο να αναστηθείς θα κάνεις κολλητά 12 συναυλίες στο ΟΑΚΑ sold out», πρόσθεσε.

Μετά από αυτό το βίντεο, ο Άδωνις εξαγριώθηκε και απειλεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα καλεί τα κόμματα να πάρουν θέση!

«Αναμένω τις αντιδράσεις των Κομμάτων σε αυτό τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν!», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης και μετά προχώρησε σε δήλωση στην οποία αναφέρει:

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα. Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη. Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Από πλευράς του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος συνέχισε να «σφυροκοπά» τον Άδωνι αναφερόμενος στο περιστατικό με το «ντου» της Σάσας Σταμάτη η οποία συνοδευόταν από μπράβους, στη σκηνή που εμφανιζόταν ο κωμικός, όταν τόλμησε να σατιρίσει τον Μαρινάκη: «Ώπα φίλε, εμείς περιμένουμε 15 μήνες την αντίδραση της ΝΔ για το ντου στο θέατρο Καρέζη με μπράβους και δεν κάνουμε έτσι. Στην ουρά» έγραψε ο Ζαραλίκος και προαναγγέλλει απάντηση μέσα από νέο του βίντεο.

https://twitter.com/zaralikos/status/1628010672494706689

https://twitter.com/zaralikos/status/1627997003836805120

https://twitter.com/zaralikos/status/1627949441310138368

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This