Πολάκης σε βουλευτές ΝΔ: Ψηφίστε τώρα γιατί ερχόμαστε με φόρα!

Κόλλησε τα έγγραφα για τον Μαραβέγια στο πλέξιγκλας του Βήματος της Βουλής!

Must Read

Με τη φράση προς τους βουλευτές της ΝΔ «ψηφίστε τώρα αλλά ερχόμαστε με φόρα» ο Παύλος Πολάκης έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή για την μήνυση που του έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας. Η παρέμβαση Πολάκη ήταν μία αποτίμηση των σκανδάλων της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Πάτση, Χειμάρα, Μαραβέγια, Καπάτου, Μαντά, Νικολάου, Πιτσίκα κ.α.

Ο τομεάρχης Διαφθοράς του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με μαντινάδες: «τη δύναμη στον άνθρωπο την δίνουνε οι φίλοι όπως το λάδι που κρατά τη φλόγα στο καντήλι» και τόνισε ότι η ΝΔ «μέσα από τις διαρκείς μηνύσεις επιχειρεί να με απονομιμοποιήσει ηθικά και πολιτικά», όμως «δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση που να με καταδικάζει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μαραβέγιας κατηγορεί τον Π. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση για όσα είπε σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση από τον αναπτυξιακό νόμο της επένδυσης που σχεδίαζε η σύζυγός του. Μάλιστα απείλησε και με αγωγή λέγοντας χαρακτηριστικά «έρχεται αγωγή με φόρα».

«Ο Κ. Μαραβέγιας έβαλε την σύζυγό του να υποβάλλει αντ’ αυτού 2 φακέλους ενίσχυσης από τον αναπτυξιακό νόμο ύψους 2 εκατ. ευρώ για κέντρο αποκατάστασης και στέγη διαβίωσης ΑμεΑ» είπε ο Π. Πολάκης και έδειξε τα σχετικά έγγραφα κολλώντας τα πάνω στο πλαστικό τζάμι που περιβάλλει το βήμα της Ολομέλειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This