Επίθεση του ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη για τη Σοφία Νικολάου!

Η υποψηφιότητα Νικολάου αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Ν.Δ.!

Must Read

Πάρθιο βέλος στη Σοφία Νικολάου από το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Καμίνη. Με την κίνηση αυτή αυξάνεται το πολιτικό κόστος για το Μαξίμου που ακόμα δεν έχει αποφασίσει ότι πρέπει να μην την έχει υποψήφια λόγω του πορίσματος του ΣΔΟΕ ότι επέφερε 2 εκατ. ζημία στο Δημόσιο με τις απευθείας αναθέσεις που έκανε.

«Η κυβέρνηση δεν μας πείθει στο επίπεδο της διαφάνειας και της αξιοπιστίας .Αρκεί να ακούσει κανείς και τις πρόσφατες δηλώσεις της Σ. Νικολάου, πρώην γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής σχετικά με το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την οικονομική διαχείριση που η ίδια άσκησε στις πολύπαθες φυλακές την περίοδο της πανδημίας», είπε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Γ. Καμίνης και πρόσθεσε: «δηλώσεις που εκτός των άλλων χαρακτηρίζονται από έπαρση όταν μάλιστα με περισσευούμενο θράσος η Σ. Νικολάου αναφέρει ότι και το ΣΔΟΕ δεν κάνει καλά τη δουλειά του.

 

Μαθαίνουμε ότι η Σ. Νικολάου θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ. Περιμένουμε να δούμε αν η κυβερνητική πλειοψηφία διαθέτει την σχετική -έστω και στοιχειώδη- ευαισθησία να αποβάλει από τον κατάλογο των υποψηφίων την Σ. Νικολάου, η οποία βαρύνεται με πραγματικά πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες διαχείρισης του δημόσιου χρήματος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This