Η «αναφυλαξία» του Άδωνι όταν πήγε να «μαζέψει» την ομολογία ενοχής για τα Τέμπη

Must Read

Είναι δυνατόν η επιτομή της χυδαιότητας να παραπονιέται ότι μπήκε στο στόχαστρο των τρολ και να παραπονιέται κιόλας για… χυδαιότητα; Κι όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης το κάνει και αυτό.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αδιανόητη ομολογία ενοχής για τις κυβερνητικές ευθύνες στην τραγωδία των Τεμπών που έκανε στο Blue Sky, ο Υπουργός Ανάπτυξης διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και επιχείρησε να βγάλει όλους αυτούς που άκουσαν με τα αυτιά τους τα όσα είπε… χαζούς!

Καλεσμένος στο One Channel, ωρυόταν ότι τα όσα είπε για την παρουσία του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή (σ.σ. τα περί «υπεύθυνης Πολιτείας» που «δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των επιβατών») λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα, ήταν αναφορά στα εξώδικα των σιδηροδρομικών και πως δεν μίλησε για την ασφάλεια των τρένων.

Φωνασκούσε μάλιστα ότι έγινε «κοπτοραπτική» στις δηλώσεις του από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν αναφέρθηκε στο θέμα της ασφάλειας και πως εξαφανίστηκε η λέξη «πιθανόν» που είπε στην απάντησή του για τα εξώδικα.

Επειδή ο κ.Γεωργιάδης μάλλον δεν θέλει να «θυμάται» καλά τι ακριβώς είπε (γι’ αυτό και η επίμονη φαγούρα εκείνη τη στιγμή άραγε; ), η επίμαχη απάντησή του ήταν η εξής -και ναι, υπάρχει μέσα και το «πιθανόν». Αλλά όχι εκεί που υποστηρίζει ο ίδιος. Στην επόμενη φράση του:

«Είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ‘ναι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα;’ Μα αν το πεις αυτό δεν θα μπει αύριο άνθρωπος …  Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι αν εγώ ως Υπουργός Μεταφορών βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα αύριο δεν θα λειτουργούσε η Ελλάδα»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This