Μπροστάρισσα Δανάη Στράτου

Την ώρα που ο Βαρουφάκης αναρρώνει από την επίθεση στα Εξάρχεια, η σύζυγός του βγήκε στους δρόμους με βουλευτές του ΜέΡΑ 25

Must Read

Τη θέση του Γιάνη Βαρουφάκη, που δέχτηκε άνανδρη επίθεση και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του, πήρε η σύζυγός του Δανάη Στράτου, με την ίδια να είναι μπροστάρισσα στο γκρουπ του ΜέΡΑ25, που βγήκε στους δρόμους την Κυριακή. Είχε, δε, μαζί της τον φίλο της, τον βουλευτή Κλέωνα Γρηγοριάδη, και τους έτερους βουλευτές Μαρία Απατζίδη και Κρίτωνα Αρσένη! Δεν μπορεί ο Γιάνης, αλλά μπορεί η Δανάη για το ΜέΡΑ25.

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου

Ο γραμματέας του κόμματος και σύζυγός της, που δέχτηκε επίθεση στα Εξάρχεια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και, ως εκ τούτου, δεν μπορούσε ούτε θα μπορεί για αρκετές ημέρες ακόμη να παρίσταται στις υποχρεώσεις του. Ομως, δεν ανησυχεί, γιατί «έχει στο πόδι του» τη Δανάη Στράτου.

Είναι η μόνη σύζυγος πολιτικού αρχηγού που εμφανίζεται δημόσια σχεδόν στη θέση του… Οι άλλες κυρίες ποτέ δεν συμμετέχουν σε ανάλογες κομματικές εκδηλώσεις των συζύγων τους και πάντως, όταν το κάνουν, δεν είναι σε «πρώτη ζήτηση», όπως η Δανάη Στράτου. Η εν λόγω κυρία για τον κόσμο της τέχνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για σπουδαία εικαστικό, που ασχολείται με σύγχρονα ζητήματα, όπως η μετανάστευση, η ζωή στις σύγχρονες πόλεις, η αύξηση του πληθυσμού και η σχέση με το περιβάλλον.

Η ίδια πρωτοτυπεί και σε κάτι ακόμη, σε σχέση με τη Μαρέβα Μητσοτάκη και την Μπέττυ Μπαζιάνα… Η Δανάη Στράτου, γλύπτρια και εικαστικός, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του DiEM25 Ελλάδας, μέλος της Ομάδας Γυναικών του ΜέΡΑ25 και μέλος του Τομέα Πολιτισμού του ΜέΡΑ25, ήταν και υποψήφια βουλευτής αλλά και ευρωβουλευτής με το κόμμα Βαρουφάκη στις προηγούμενες εκλογές.

Πληροφορίες μάς λένε ότι και σε αυτές τις εκλογές η Δανάη θα βρίσκεται και στα ψηφοδέλτια αλλά και στο πλάι του αγαπημένου της Γιάνη Βαρουφάκη.

Δείτε επίσης:

Γιάνης Βαρουφάκης: «Θυμάμαι ποιος με χτύπησε, δεν ήταν ο 17χρονος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This