Οι Γερμανοί ξανάρχονται για να ξαναγράψουν την ιστορία! «Αντίδοτο» το βιβλίο «ΓΙΑΒΟΛ!» του Γ. Χαρβαλιά

Το θράσος των Γερμανών αποτυπώνεται σε ενέργειες όπως αυτές του ιστορικού Χάινς Ρίχτερ, ο οποίος θέλει να σύρει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Must Read

*Αναδημοσίευση από το Militaire.gr 

Οι Γερμανοί ξανάρχονται και αυτή τη φορά προσπαθούν με συστηματικό τρόπο να σβήσουν τις μαύρες σελίδες της ιστορίας τους και να την ξαναγράψουν όπως τους βολεύει. Η περίοδος της κατοχής στην Ελλάδα, τα μαζικά εγκλήματα, η πείνα που επέβαλαν, η αρπαγή αρχαιολογικών θησαυρών, όλα αυτά πρέπει να ξεχαστούν.

Το θράσος των Γερμανών αποτυπώνεται σε ενέργειες όπως αυτές του ιστορικού Χάινς Ρίχτερ που θέλει να σύρει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, επειδή όπως υποστηρίζει παραβιάστηκε το ανθρώπινο δικαίωμά του με την ανάκληση του τίτλου που του είχε κακώς απονείμει το πανεπιστήμιο της Κρήτης. Αντίδοτο σε αυτές τις προσπάθειες υπάρχουν, ευτυχώς.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς έγραψε ένα βιβλίο-ντοκουμέντο: «ΓΙΑΒΟΛ!» ο τίτλος του. Παρουσιάζεται τη Δευτέρα στις 19:30 στο Πολεμικό Μουσείο.

Ο συγγραφέας μιλά στο militaire channel για όσα προέκυψαν από την έρευνα του για τη συγγραφή του βιβλίου. Μιλά για όσα η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσει. Για όσα δεν πρέπει ποτέ να εκδικηθεί. Ο Γιώργος Χαρβαλιάς μιλά επίσης για τα ελληνοτουρκικά στα οποία η Γερμανία δυστυχώς για εμάς διεκδικεί ρόλο «ρυθμιστή».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This