Ούτε ένας σοβαρός υποψήφιος της Ν.Δ. στην συγκέντρωση Μητσοτάκη στο Μαρούσι!

Αυτός είναι ο λόγος που μαζεύτηκαν με το ζόρι 150 άτομα

Must Read

Το απόλυτο Βατερλώ ήταν εντέλει η συγκέντρωση Μητσοτάκη σε καφετέρια στο Μαρούσι, αφού με το ζόρι μαζεύτηκαν λιγότερα από 200 άτομα εκ των οποίων οι 35 ήταν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο λόγος όμως δεν είναι μόνο η απέχθεια που νιώθει ο ελληνικός λαός για τον πρωθυπουργό. Υπάρχουν και εσωκομματική λόγοι. Με πρώτο λόγο τη μεγάλη δυσαρέσκεια μεταξύ των γαλάζιων υποψηφίων Βόρειο Τομέα γιατί ουσιαστικά ο Μητσοτάκης πήγε και έκανε επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του Παπαθανάση. Του το χρώσταγε που τον έβγαλε από το ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Σας είχαμε άλλωστε ενημερώσει ότι το γραφείο του Παπαθανάση πρωταγωνίστησε στην οργάνωση της συγκέντρωσης ενώ οι μετακλητοί του υπουργείου παρέστησαν με το μαχαίρι στο λαιμό.

Άλλωστε και το αυτοκίνητο Μητσοτάκη σταμάτησε ακριβώς κάτω από το εκλογικό γραφείο Παπαθανάση…

Από τους πρωτοκλασάτους, στην συγκέντρωση πήγε μόνο ο Άδωνις και αυτός με βαριά καρδιά. Εμφανίστηκε ο Κουμουτσάκος που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αλλά κανένας άλλος σοβαρός υποψήφιος του Βόρειου τομέα.

Πλην του δημαρχου Αμπατζόγλου που δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι αντιδήμαρχοι είχαν διακριτική απουσία, πιθανότατα και με γραμμή Πατούλη.

Επιβεβαιώθηκε πάντως η ορθότητα της απόφασης του να γίνει η συγκέντρωση σε καφετέρια. Έμοιαζε πιο πολύ με μνημόσυνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This