Αδιανόητο! Ο Μητσοτάκης ζήτησε από την Ευδοκία που τραυματίστηκε στα Τέμπη να βάλει «πλάτη» 

Ντροπιαστική απάντηση στη νεαρή γυναίκα που γλίτωσε από θαύμα

Must Read

Την οργή των… λίγων τηλεθεατών που παρακολούθησαν χθες την στημένη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη προκάλεσε ο πρωθυπουργός από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής «Πρωταγωνιστές».

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να παραθέτει ερωτήματα των τραυματιών της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη, μεταξύ των οποίων και η ερώτηση της Ευδοκίας Τσαγκλή, στην οποία ο Μητσοτάκης χωρίς αιδώ, απάντησε ότι… πρέπει και εκείνη να βάλει πλάτη για να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα!

«Αν ήμουν κόρη σας κ. Πρωθυπουργέ και μετά από αυτό που έπαθα, σας έλεγα πως φοβάμαι και θέλω να αλλάξω χώρα, τι θα με συμβουλεύατε;» ήταν το ερώτημα της νεαρής γυναίκας με τον Μητσοτάκη να απαντάει: «Καταρχάς είδα την εκπομπή την οποία κάνατε κ. Θεοδωράκη και είδα αυτά τα οποία είπε δημόσια η Ευδοκία, με πολύ θάρρος, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Θα έλεγα στην Ευδοκία η οποία έχει ηλικία -απ’ ό,τι κατάλαβα λίγο μεγαλύτερη από τη μεγαλύτερη μου κόρη– ότι έχει κάθε λόγο να είναι θυμωμένη, να φοβάται, να ανησυχεί. Δε γίνεται σήμερα ένα νέο παιδί να μπαίνει στο τρένο και να αισθάνεται ότι μπορεί να του συμβεί κάτι τόσο τραγικό. Θα της έλεγα όμως ότι πρέπει τελικά να επιμείνει. Να βάλει και αυτή πλάτη για να αλλάξει αυτή η χώρα». 

Αυτή ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού σε μια νεαρή γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με την φρίκη και το θάνατο μέσα στα μοιραία βαγόνια του Intercity. Μόνο ντροπή. 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This