Κρύος ιδρώτας λούζει τον Άδωνι για τον Παπαθανάση

Μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που έκανε κυβίστηση

Must Read

Φαίνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα μετανιώσει πικρά την κωλοτούμπα που έκανε στο θέμα Παπαθανάση. Η αποκάλυψη ο συνεργάτης του, αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης καταδολίευσε πιστωτές για να τους φεσώσει και παραμένει στο απυρόβλητο, την ώρα που χιλιάδες οικογένειες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους για μερικές χιλιάδες ευρώ, είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους.

Και όμως, ο Άδωνις δεν ήθελε να βλέπεις τα μάτια του τον Παπαθανάση. Ακόμα περισσότερο, δεν τον ήθελε σε καμία περίπτωση υποψήφιο με τη Ν.Δ.

Έκανε όμως μία ανεξήγητη κυβίστηση και εκεί που δεν ήθελε να τον ακούει, έγινε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του. Καλούσε μάλιστα τους νεοδημοκράτες μαζί με αυτόν, να ψηφίζουν και τον Παπαθανάση!

 

Με αποτέλεσμα τώρα να το φυσάει και να μην κρυώνει…

Έχει πλέον τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί ο Γεωργιάδης άλλαξε γνώμη και στάση. Τι ακριβώς διεμείφθη ανάμεσα σε αυτόν και τον Παπαθανάση;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This