Σκοτωμός Πλεύρη – Σκουρλέτη στον αέρα! Ούρλιαζε η Ανθή Βούλγαρη

Must Read

Σκηνές ροκ επικράτησαν σε πρωινή εκπομπή με τον Θάνο Πλεύρηκαι τον Πάνο Σκουρλέτη να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τις ελλείψεις στα νοσοκομεία και τις απαράδεκτες εικόνες που επικρατούν ξανά με ράντσα στους διαδρόμους.

«Τείνει κάθε νοσοκομείο μας να γίνει “σταθμός Λάρισας”» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας με τον Πλεύρη να απαντάει ότι… προσβάλλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς να αναλαμβάνει ίχνος ευθύνης για την υποστελέχωση των νοσοκομείων.

Θάνος Πλεύρης: «Προσβάλλετε γιατρούς και νοσηλευτές που λέτε τα νοσοκομεία μας “σταθμό Λάρισας”»

Πάνος Σκουρλέτης: Το 50% των νοσηλευτών δεν είναι στη θέση τους

Θάνος Πλεύρης: Κάνετε μεγάλο λάθος

Πάνος Σκουρλέτης: Είστε ψεύτης

Θάνος Πλεύρης: Ψεύτης είστε εσείς

Πάνος Σκουρλέτης: Θα ακουστούν οι αλήθειες

Θάνος Πλεύρης: Είστε ψεύτης και λαϊκιστής. Για να δείξω πόσο άσχετος είστε, τι προϋπολογισμό είχατε για την υγεία; Ξέρετε;

Πάνος Σκουρλέτης: Θαυμάστε τον υπουργό!

Στη συνέχεια παρενέβη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος λέγοντας ότι «είναι ντροπή, δύο κορυφαία στελέχη, έμπειροι κοινοβουλευτικοί να μην σέβονται τον χρόνο».




Τότε ο Πλεύρης υποστήριξε ότι ο Σκουρλέτης λέει ανακρίβειες, με τον δεύτερο να σχολιάζει: «Δεν το αποδέχομαι, ο κ. Πλεύρης δυναμίτισε τη συζήτηση. Δεν δέχομαι ισοπεδωτική κριτική».

Η ένταση συνεχίστηκε με τον Πλεύρη να υποστηρίζει ότι ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δόθηκαν περισσότερα χρήματα από τη ΝΔ για την υγεία και τον Σκουρλέτη να απαντάει αναφερόμενος στα σκάνδαλα με τις απευθείας αναθέσεις: «Είστε τα μεγαλύτερα αρπακτικά των τελευταίων δεκαετιών. Παίξατε με την υγεία. Απευθείας αναθέσεις… Αυτά κάνατε».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ουρλιάζοντας η Ανθή Βούλγαρη για να διακόψει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, κύριε Σκουρλέτη… σας παρακαλώ, επιτέλους. Σας υψώνω τη φωνή για να ακουστώ. Σας παρακαλώ, μη μου κάντε υποδείξεις και δεν απαντάτε. Πρέπει να απαντήσει και ο κύριος Σαλαλές».  Μάλιστα η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές στο τέλος της εκπομπής υποστηρίζοντας ότι το αν «μεροπληπτούν» φαίνεται από το ρεπορτάζ τους…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This