Μυστήριο με την καταγωγή του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Μεγάλες ανατροπές φέρνει ο Κυριάκος στην πολιτική ζωή του τόπου

Must Read

Είπαμε ότι ο Κυριάκος είχε σκοπό να αλλάξει τα πάντα. Αυτό όμως παραπάει.

Εδώ και δεκαετίες γνωρίζαμε ή καλύτερα νομίζαμε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατάγεται από την Αρκαδία. Ήταν περήφανος μάλιστα για την καταγωγή του. Δεν έχανε την ευκαιρία να τονίσει ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιστρέφει στην Αρκαδία, το Ελληνικό Αρκαδίας, την Τρίπολη Αρκαδίας, για να βρεθεί πάλι στα πάτρια εδάφη.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπήρξε επίσης δήμαρχος Αθηναίων. Θα ήταν λογικό εκτός από την Αρκαδία να έχει και την Αθήνα στην καρδιά του, την πόλη που τον τίμησε και αυτός με τη σειρά του την υπηρέτησε.

Όλα αυτά άλλαξαν με τον Κυριάκο.

Σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αποκαλύπτει ότι κατάγεται από την Ηλεία, την οποία όπως ισχυρίζεται, την επισκεπτόταν επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για να έρθει σε επαφή με τον τόπο καταγωγής του.

Ο λόγος προφανώς, η επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τοποθετήσει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο υποψήφιος στο νομό Ηλείας, μία απόφαση που κάποιοι πιστεύουν προσβάλλει βάναυσα τον τ. Ευρωπαίο επίτροπο. Ειδικά από τη στιγμή που ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος αρνήθηκε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του νομού Ηλείας, έπειτα από την τραγωδία των Τεμπών.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This