Τεράστιο δώρο του ΣυΡιζΑ στον Μητσοτάκη για τον φράχτη στον Έβρο

Όχι, δεν είναι μόνο επικοινωνιακό…

Must Read

Ο ΣυΡιζΑ έκανε ένα ανεξήγητο, τεράστιο δώρο στον Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές, με την κωμική στάση του στο θέμα του φράχτη στον Έβρο.

Ένα δώρο που δεν είναι μόνο πολιτικό, όπως παρατήρησαν πολλοί, αλλά κανονικό δώρο. Απτό. Μετρήσιμο. Μετρητό.

Βγαίνει λοιπόν με αλαλαγμούς ο Κυριάκος έπειτα από την αναστολή της Ευρωπαΐκής χρηματοδότησης για τον φράχτη και ανακοινώνει – ανοίγοντας σαμπάνιες – ότι ο φράχτης θα προχωρήσει με κρατική χρηματοδότηση! Και φταίει φυσικά ο ΣυΡιζΑ ο οποίος μπλοκάρει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, την οποία ειρήσθω εν παρόδω, καταψήφισαν πολλές πολιτικές δυνάμεις του ευρωκοινοβουλίου.

Γιατί όμως πανηγυρίζει ο Κυριάκος;

Μα γιατί εάν το έργο γίνει με κρατική χρηματοδότηση, χωρίς ευρωπαϊκά κονδύλια, δεν θα υπάρχει κανένας έλεγχος από την ΕΕ για τις υπερτιμολογήσεις. Τρανταχτό παράδειγμα, η εισαγγελική έρευνα της Ευρώπης για το σκάνδαλο του ΟΣΕ! Ακριβώς επειδή κατασπαταλήθηκαν ευρωπαϊκά κονδύλια…

Ο Μητσοτάκης λοιπόν, ελέω ΣυΡιζΑ, θα μπορέσει να μοιράσει εκατομμύρια στους εθνικούς εργολάβους με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια, τα οποία δεν θα υπαχθούν σε κανέναν έλεγχο. Γι’ αυτό ακριβώς και χαίρεται, προαναγγέλλοντας την κατασκευή του φράκτη την οποία καθυστερούσε σκανδαλωδώς επί τέσσερα χρόνια.

Ο ΣυΡιζΑ λοιπόν τον απάλλαξε από τον ενοχλητικό έλεγχο της ΕΕ, έλεγχος που θα αποδειχτεί καταλυτικός για το έγκλημα των Τεμπών και τα σκάνδαλα στον ΟΣΕ.

Το ερώτημα είναι γιατί ο ΣυΡιζΑ έκανε το συγκεκριμένο δώρο στον Μητσοτάκη. Όχι το πολιτικό, το «μετρήσιμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This