Επίσημος καλεσμένος σε εκδήλωση του Μανιαδάκη ο Άδωνις

Must Read

Επίσημος καλεσμένος σε εκδήλωση του στενού του φίλου και πρώην συμβούλου στο υπουργείο Υγείας, Νίκου Μανιαδάκη, βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Ο ίδιος ωστόσο δεν έσπευσε να κάνει κάποια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, αλλά τον «κάρφωσε» ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Αγγέλικας, ο οποίος δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στην εκδήλωση του Μανιαδάκη.

«Στο κάλεσμα του φίλου μου Νίκου Μανιαδάκη στην εκδήλωση με θέμα “Ανάπτυξη στην Υγεία” με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνη Γεωργιάδη, όπου παρευρέθηκα την Δευτέρα 27 Μαρτίου» έγραψε ο Αγγέλικας στην ανάρτησή του.

Η εμφάνιση του Γεωργιάδη σε αυτή την εκδήλωση, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Άλλωστε σύμφωνα με τα στοιχεία στη δικογραφία για τη Novartis, διαφαινόταν ότι ο Μανιαδάκης ήταν στενός συνεργάτης του Άδωνι σε θέματα για τα φάρμακα και την πολιτική της υγείας. Επιπλέον, σε email και sms που αντάλλαζαν οι δυο τους, «ξεχείλιζε» η λατρεία του ενός για τον άλλον…

Καταδικάστηκε ως ψευδομάρτυρας και συκοφάντης

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μανιαδάκης κρίθηκε ένοχος για ψευδή καταμήνυση, ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμηση κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του Μανιαδάκη ότι δήθεν κατέθεσε έχοντας δεχτεί πιέσεις από την τότε εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και τους επίκουρους τότε εισαγγελείς Χρήστου Τζούρα και Στέλιου Μανώλη, ισχυρισμός πάνω στον οποίο η κυβέρνηση έστησε το αφήγημα για ότι το σκάνδαλο της Novartis ήταν… σκευωρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This