Αιφνίδια ανάκληση του Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν από την Ελλάδα!

Κατόπιν προεδρικής εντολής

Must Read

Σύσσωμα τα ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν μεταδίδουν λακωνικά τις τελευταίες ώρες μια είδηση, η οποία έρχεται να προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, γράφουν ότι ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, ανακλήθηκε μετά από προεδρική εντολή!

«Ο Πρόεδρος Ιλχάμ Αλίεφ υπέγραψε εντολή με την οποία ανακαλεί τον Ανάρ Χουσεΐνοφ από τη θέση του Έκτακτου και Πληρεξουσίου Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα», αναφέρουν επί λέξει όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας.

Στην Ελλάδα επικρατεί «σιγή ιχθύος» για το θέμα, την ώρα που όπως προαναφέραμε και στα αζέρικα μέσα, δεν δίνεται η οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το λόγο αυτής της αιφνίδιας απόφασης.

Πάντως, κατά τον ίδιο τον Χουσεΐνοφ (σ.σ. διορίστηκε πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα στις 27 Σεπτεμβρίου 2019), ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter, τελείωσε η δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα:

«Σήμερα τελείωσε η δεύτερη θητεία μου στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα οικοδομήσουμε τη συνεργασία μας στο πλαίσιο των αμοιβαίων ρεαλιστικών συμφερόντων και του διεθνούς δικαίου. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους Έλληνες φίλους για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους».

Αν απλώς τελείωσε η θητεία του Χουσεΐνοφ στη χώρα μας, τότε γιατί υπεγράφη η ανάκλησή του από τον Αλίεφ;

Σύμφωνα με το πρακτορείο πληροφοριών NUHCHIXAN, το προεδρικό διάταγμα αναφέρει:

«Λαμβάνω απόφαση με βάση την παράγραφο 15 του άρθρου 109 του Συντάγματος της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν: Ο Anar Kheybar oghlu Huseynov θα πρέπει να ανακληθεί από τη θέση του Έκτακτου και Πληρεξουσίου Πρέσβη της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στη Δημοκρατία της Ελλάδας».

*φωτογραφία από: https://twitter.com/AnarHus99825503

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This