Ο Αλιβιζάτος αυτοπροτείνεται για οικουμενικός πρωθυπουργός παράδοσης του Αιγαίου

Πρόθυμος για όλα!

Must Read

Μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων, πέρασε στα ψιλά η παρέμβαση Αλιβιζάτου, ο οποίος με άρθρο του εμφανίστηκε «έτοιμος» για να ηγηθεί μίας οικουμενικής κυβέρνησης η οποία θα έχει σκοπό την επίτευξη μίας «συμφωνίας στο Αιγαίο».

Τι ακριβώς σημαίνει «συμφωνία στο Αιγαίο»; Η μοναδική «συμφωνία» που απαιτείται για το Αιγαίο, είναι ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου για όσους επιμένουν να μην το σέβονται.

Εφόσον το κράτος – κακοποιός και δολοφόνος που λέγεται Τουρκία, αποφασίσει να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο, η «συμφωνία» έχει επιτευχθεί αυτόματα. Χωρίς να χρειάζεται κανένας Αλιβιζάτος και καμιά οικουμενική κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Όταν ο παραβάτης αποφασίσει να σεβαστεί την νομιμότητα, παύει να υπάρχει εγκληματικότητα, παύει να υπάρχει έγκλημα.

Οποιαδήποτε άλλη «συμφωνία», που μάλιστα θα απαιτήσει «οικουμενική κυβέρνηση» για να πραγματοποιηθεί, παραπέμπει σε προδοσία του Αιγαίου, που θα βόλευε βέβαια τους εκφραστές της παγκόσμιας ανομίας, παρανομίας και θηριωδίας, δεν «βολεύει» όμως ούτε την Ελλάδα, ούτε την ανθρωπότητα, ούτε τον πολιτισμό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This