Η Μαρέβα «κάρφωσε» τον Κυριάκο!

Σκληρή συνέντευξη με σαφέστατες αιχμές…

Must Read

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρέμβαση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη στην εφημερίδα Τα Νέα, ακριβώς τη στιγμή που ο σύζυγος της, αποφάσιζε να δώσει συνέντευξη στο περιθωριακό έντυπο των «Παραπολιτικών».

Τα λεγόμενα μάλιστα της Μαρέβα δεν αφήνουν κάνενά περιθώριο για παρερμηνείες.

Η παρέμβαση της Μαρέβα στα Νέα

Στοχοποίηση παιδιών ενός πολιτικού δεν είναι δείγμα πολιτισμένης χώρας, τόνισε η Μαρέβα και η συγκεκριμένη αναφορά της, απευθύνεται σαφώς στον εκδότη του περιθωριακού εντύπου που φιλοξένησε τον σύζυγο της. Ο Γιάννης Κουρτάκης έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για το άκρως ατιμωτικό αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης ανήλικου παιδιού πολιτικού. Είναι ο μοναδικός εκδότης – δημοσιογράφος στην πολιτισμένη Δύση, ο οποίος έχει καταδικαστεί για κάτι τέτοιο, γεγονός που κάνει την παρέμβαση της Μαρέβα φωτογραφική αλλά και άκρως επικριτική για την απόφαση του συζύγου της, να νομιμοποιήσει την δράση Κουρτάκη, δίνοντας του αποκλειστική συνέντευξη.

Ο Κουρτάκης μάλιστα είχε στοχοποιήσει και την σύζυγό του Πάνου Καμμένου, η οποία είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη εις βάρος του, ενώ κατέχει και το ρεκόρ καταδικαστικών αποφάσεων για συκοφαντικές δυσφημίσεις και όχι μόνο. Ενδεικτική είναι κι άλλοι αναφορά της Μαρέβα στην συνέντευξη της: Αν για να πολεμήσει στον άλλον πας και τα βάζεις με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, τότε μοιάζεις κακομοίρης. Είναι η πλέον ταιριαστή φράση που αρμόζει στην κατάσταση.

Κάποιοι ίσως να κάνουν λόγο για γκάφα της συζύγου του πρωθυπουργού ή για μία εξαιρετικά αρνητική σύμπτωση. Λάθος. Η Μαρέβα είναι εξαιρετικά ευφυής και δωρική στις παρεμβάσεις της, για να κανει τέτοιες γκάφες.

Όσο για την πιθανότητα κάποιες σατανικής συμπτώσεις αναφορικά με τον συγχρονισμό των παρεμβάσεων του πρωθυπουργικού ζεύγους, ο Πυθαγόρας έλεγε ότι όσο περισσότερο μαθαίνεις τη φύση, τόσο λιγότερο πιστεύεις στην τύχη…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This