Τα «δικά του παιδιά» ετοιμάζει για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εδώ και καιρό ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Χρήστου Στυλιανίδη, επιβραβεύοντάς τον για τις... μεγάλες επιτυχίες του

Must Read

Το πρωί της Παρασκευής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και σε εκλόγιμες θέσεις θα τοποθετήσει τα «δικά του παιδιά».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι γυναίκα, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να θέλει να στείλει το μήνυμα της ισχυρής εκπροσώπησης των γυναικών.

Σε εκλόγιμη θέση θα είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και σήμερα γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, καθώς και η γνωστή γιατρός Ματίνα Παγώνη.

Ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι θα ανακοινώσει και το όνομα της Νεφέλης Χατζηιωαννίδου, που ασχολείται με την κοινωνική επιχειρηματικότητα τα τελευταία 8 χρόνια. Ίδρυσε την πρώτη της κοινωνική επιχείρηση «Code it Like a Girl» το 2013, και είναι ιδρύτρια της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, «Υπέροχες Γυναίκες».

Υπενθυμίζουμε ότι για το Επικρατείας την εκλόγιμη θέση του εκπροσώπου των αποδήμων θα έχει ο Χρήστος Στυλιανίδης, της Πολιτικής Προστασίας που προφανώς επιβραβεύεται για τις… μεγάλες του επιτυχίες, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως σε εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This