Ο Θάνος Πλεύρης καταγγέλλει ότι τον γιαούρτωσαν

«Θρασύδειλα φασιστοειδή» (...) χαρακτήρισε τους δράστες της επίθεσης ο Άκης Σκέρτσος

Must Read

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο Θάνος Πλεύρης, καθώς, μέσω ανάρτησής του στο Twitter κατήγγειλε πως πέταξαν γιαούρτι στον ίδιο και τα παιδιά του!

Οπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, η «επίθεση» έλαβε χώρα στα Πετράλωνα, σε μεζεδοπωλείο όπου έτρωγε μαζί με τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά, υποστηρίζοντας πως τα γιαούρτια πέτυχαν τόσο τον ίδιο όσο και εκείνα. «Μόλις τώρα τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας, μάλιστα, και φωτογραφίες με τα λερωμένα ρούχα των παιδιών.

Μάλιστα επανήλθε με ένα νέο tweet, όπου ανέφερε τα εξής: «Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8χρονο γιο μου, την 13χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι».

Άκης Σκέρτσος: «Θρασύδειλα φασιστοειδή»

Πληροφορούμενος το γιαούρτωμα του Θάνου Πλεύρη, ο Άκης Σκέρτσος έσπευσε να χαρακτηρίσει… «θρασύδειλα φασιστοειδή» τους δράστες της επίθεσης, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την επίθεση.

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής. Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου. Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων», αναφέρει στην οργισμένη ανακοίνωσή του στο Facebook ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This