Ο Νίκος Αλιβιζάτος δεν είναι αντιναζί, μητσοτακικός είναι

Πως λησμόνησε σε μια νύχτα αυτά που έλεγε για τον Κανελλόπουλο

Must Read

Προ ολίγων ημερών, ο Νίκος Αλιβιζάτος είχε υψώσει το λάβαρο του αντιναζισμού, κατακεραυνώνοντας την απόφαση Κανελλοπούλου να γίνει ο μπροστινός του Κασιδιάρη.

Εχθές όμως, μόλις ο Κανελλόπουλος πήρε το πράσινο φως για να συμμετέχει κανονικά στις εκλογές, ο ίδιος ο κύριος Αλιβιζάτος, χαρακτήρισε την απόφαση «αναμενόμενη».

Γιατί άραγε υπέστειλε τη σημαία ο έγκριτος συνταγματολόγος;

Η απάντηση ίσως να βρίσκεται στα λόγια του βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, κατά κόσμον «Μπάμπη»:

«Ο Κύριος Κανελλόπουλος ήταν ένας βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος και φαντάζομαι ότι και τώρα πρέπει να είναι. Δεν είχε δείξει δείγματα…»

Πως είναι δυνατόν λοιπόν ο κύριος Νίκος Αλιβιζάτος να χαλάσει το χατήρι του Κυριάκου Μητσοτάκη και να σταθεί εμπόδιο στην υποψηφιότητα Κανελλόπουλου, η οποία σε κάθε περίπτωση θα είναι ευεργετική για την Ν.Δ.;

Γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Αλιβιζάτος, ότι εάν ο Κανελλόπουλος δεν εισέλθει στη Βουλή, θα έχει καταφέρει να απενεργοποιήσει χιλιάδες αντισυστημικές ψήφους προς όφελος εντέλει του πρώτου κόμματος.

Εάν όμως καταφέρει και εισέλθει στη Βουλή, τότε θα εκμεταλλευτεί τις ίδιες αυτές ψήφους που ουδέποτε θα κατέληγαν στον Μητσοτάκη, για να ενσωματωθεί στη ΝΔ μέσω συνεργασίας!

Είπαμε, ο Νίκος Αλιβιζάτος δεν είναι «αντιναζί». Μητσοτακικός είναι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This