Κυνικός, προκλητικός, χυδαίος. Ή πιο απλά, Άδωνις Γεωργιάδης

Υγεία, ΕΚΑΒ, αισχροκέρδεια και τρίτες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο!

Must Read

«Το να μας παρουσιάζουν ως κάποια νεοφιλελεύθερα τέρατα άψυχα που δεν πονάμε για τον κόσμο ενώ αυτοί είναι οι δήθεν κοινωνικά δίκαιοι, είναι ψέμα», εξανέστη σε μια συζήτηση για την υγεία και οικονομία στο Action24 ο Άδωνις Γεωργιάδης, οποίος πέταξε και το αμίμητο: «Γενικευμένη αισχροκέρδεια στην Ελλάδα δεν υπάρχει»!




Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα της υγείας, ο πρώην Υπουργός (Υγείας, Ανάπτυξης) ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής για τις τραγωδίες σε Κω και Νέα Μάκρη και για την διάλυση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ.

Και καθότι «είναι ψέμα» όπως είπε, ότι είναι «κάποια νεοφιλελεύθερα τέρατα άψυχα», έδωσε την εξής απάντηση για την υγεία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Ψηφίστε Μητσοτάκη αλλιώς θα τρέχετε στις κάλπες το Δεκαπενταύγουστο

Έπιασε και το εκλογικό ζήτημα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αρνήθηκε υποκριτικά ότι η ΝΔ απειλεί και εκβιάζει τους πολίτες, πως αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα σύρει τη χώρα σε τρίτες εκλογές, ενώ έριξε το μπαλάκι των ευθυνών στο ΠΑΣΟΚ, στη συνηθισμένη πρακτική της αποποίησης.

«Ξεκαθαρίζουμε στο εκλογικό σώμα ότι εμείς το μόνο κόμμα που μπορούμε να συνεργαστούμε είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ μας έχει πει δεν συνεργάζομαι ποτέ μαζί σας, άρα εφόσον το μόνο κόμμα που μπορούμε να συνεργαστούμε έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συνεργάζεται ποτέ μαζί μας, αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία θα έχουμε εκλογές. Αυτό είπε ο Μητσοτάκης, δεν το είπε ως απειλή, το είπε ως διαπίστωση. Και εκλογές για να ξέρουμε θα γίνουν περίπου τον Δεκαπενταύγουστο!»

«Καλά που δεν μας απειλείτε», ήταν το ευστοχότατο σχόλιο του παρουσιαστή…




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This