Έτσι θα γίνει «μπλε» η Ροδόπη – Πρώτα οι απειλές της Ντόρας και μετά η προσπάθεια συγκέντρωσης ψήφων

Με μαστίγιο και καρότο...

Must Read

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έβαλε μπροστά σχέδιο για να κερδίσει ψήφους το κόμμα του στη Ροδόπη, η οποία θυμίζουμε ήταν η μοναδική εκλογική περιφέρεια που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Γι΄αυτό άλλωστε, εστάλη εκεί προ ημερών η Ντόρα Μπακογιάννη. Για να κάνει τη «βρόμικη» δουλειά, με απειλές και εκβιασμούς προς τη μουσουλμανική μειονότητα. Όμως, μετά το «μαστίγιο» της Ντόρας, η ΝΔ φαίνεται να προωθεί  και τη μέθοδο του «καρότου», μέσω άλλου στελέχους του κόμματος.

Σύμφωνα με το Documento, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και στέλεχος της ΝΔ Σίμος Διαμαντίδης απέστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το οποίο τον ενημερώνει ότι μπορεί να αξιοποιήσει την προσωπική σχέση του με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας η οποία συγκεντρώνει τις σοδειές πολλών παραγωγών της μουσουλμανικής μειονότητας. Αναφέρει μάλιστα ότι πρόκειται για πάνω από 1.000 παραγωγούς σε 70 χωριά της Κομοτηνής.

«Μπορούμε να τους μαζέψουμε όλους, να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και η Ροδόπη να γίνει μπλε», γράφει μεταξύ άλλων στο κλείσιμο του μηνύματος, το οποίο όπως διευκρινίζει το documento.gr δημοσιεύεται δεδομένου ότι αυτό έχει ήδη διαρρεύσει δημόσια μετά από λάθος του αποστολέα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να απαντά με emoji και συγκεκριμένα το εικονομήνυμα της δύναμης.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This