Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Σε κάθε ψέμα της Ράικου, θα απαντάω με μια αλήθεια»

Must Read

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην εφημερίδα «Τα Νέα» για την πολύκροτη υπόθεση «Novartis».

Λίγες μέρες πριν την προανακριτική εξέταση, ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε σε σκοπιμότητες από άλλα πρόσωπα, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι τον παρακολουθούσαν από την ΕΥΠ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν επικοινώνησα με τον τότε διοικητή της ΕΥΠ κ. Γιάννη Ρουμπάτη, γιατί κι αν με παρακολουθούσε δεν θα μου το έλεγε».

Αναφορικά με την Ελένη Ράϊκου και την αποκάλυψη ότι θα μιλήσει για ορισμένα αιτήματα της προς τον ίδιο, ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε: «Δεν ξέρω πόσες αποκαλύψεις θα με αναγκάσει να κάνω η κυρία Ράικου.

Διαβάστε επίσης: Δ. Παπαγγελόπουλος: Θα ζητήσω να βρεθώ «ενώπιος ενωπίω» με Ράικου, Αγγελή και Σαμαρά (video)

Σε κάθε ψέματα της θα απαντάω με μια αλήθεια. Στόχος μου είναι να αποκαλύψω περαιτέρω πόσο αναξιόπιστα είναι τα μυθεύματα της για τον δήθεν Ρασπούτιν, που τα εφηύρε πολλούς μήνες μετά την παραίτησή της για να συγκαλύψει τις μεγάλες ευθύνες της ως εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Η εποχή του Ρασπούτιν τελείωσε όμως, μπαίνουμε στην εποχή της Μεσσαλίνας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και γαργαλιστική…».

Για το αν θα υπάρξουν εκπλήξεις στην Προανακριτική Επιτροπή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι: «εκπλήξεις θα υπάρξουν πολλές. Μόνο που θα είναι πολύ ευχάριστες για μένα και πολύ δυσάρεστες για όσους με κατηγορούν. Θα σας θυμίσω όμως ότι η Βουλή αποφάσισε τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής για να ερευνηθούν συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις που δήθεν τέλεσα ως υπουργός.

Τα υπόλοιπα που γράφονται και λέγονται είτε από άσχετους είτε από εγκάθετους για επέκταση της έρευνας εις βάρος μου είναι ομολογία ότι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This