Ενοχλήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου με το βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου: «Βαρύτατη σεξιστική επίθεση»

H εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε με τον Χατζηνικολάου να την χαρακτηρίζει «υπερβολική»

Must Read

Την οργή της Πόπης Τσαπανίδου προκάλεσε το σατιρικό βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος μιμήθηκε την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα πρόσωπα, κατά την διάρκεια της εκπομπής που παρουσίαζε το βράδυ των εκλογών ο Νίκος Χατζηνικολάου.



«Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση» σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου με τον παρουσιαστή να λέει ότι η αντίδρασή της είναι υπερβολική και ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί τέτοιου είδους σάτιρα.

«Αν οι λέξεις, που μου μεταφέρουν, ήταν μέσα στο βίντεο αυτό, είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση. Όταν ήρθα και μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα και είπα «ήρθε η σειρά μου». Φυσικά, καλοδεχούμενη η σάτιρα και τα πάντα. Μου μεταφέρονται όμως λέξεις και εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα αλλά σεξιστική επίθεση. Αν ισχύει, είναι κρίμα» ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου, με τον Χατζηνικολάου να απαντάει: «Δηλαδή είναι σεξιστική επίθεση εναντίον μου να λέει ο Μητσικώστας ότι όπως μιλάω αργά τα κάνω όλα αργά και μπράβο στη γυναίκα μου που περνάει καλά; Είναι σεξιστική επίθεση; E, όχι είναι ένα αστείο! Δεν είπε πάντως τέτοιο πράγμα για εσάς. Εγώ έχω υποστεί αυτό με χαμόγελο. Σας λέω να μην είστε υπερβολική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This