Απίστευτο! Ο Άδωνις καταγγέλλει τοξικότητα

Μιλά για τοξικότητα ο... ορισμός του τοξικού! 

Must Read

Ο πολιτικός του οποίου ο λόγος είναι ο ορισμός της τοξικότητας, της αμετροέπειας, της ακρότητας και της αναξιοπιστίας, ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, βγήκε χθες να παραδώσει μαθήματα ορθού πολιτικού λόγου, υποστηρίζοντας πως η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι «η τοξικότητα δεν μπορεί να σε πάει μακριά!»

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Γεωργιάδη, όποιος αναλάβει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ θα γνωρίζει πλέον ότι «η τοξικότητα και οι ύβρεις δεν σε πάνε μακρυά». «Στο τέλος στην πολιτική μπορούμε να είμαστε αντίπαλοι, αλλά δεν επιτρέπεται, για το καλό του λαού μας, να γινόμαστε εχθροί. Αν αυτό γίνει συνείδηση οριζόντια στο πολιτικό μας σύστημα, τότε η χώρα μας θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα μπρος. Έτσι, η πτώση του Αλέξη Τσίπρα θα έχει προσφέρει στην Ελλάδα μεγαλύτερη ωφέλεια από την άνοδό του» είπε ο υπουργός Εργασίας.

Δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει με όσα λέει, όμως ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι πειστικός και μάλλον υποκρίνεται, αφού ο ίδιος έχει διαχύσει μεγάλη τοξικότητα στην πολιτική ζωή.

Ιδού μερικά παραδείγματα του τοξικού λόγου του:

  • Την περίοδο των εμβολιασμών είχε πει: «Δεν θέλεις, κύριε, να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Οποιος εμβολιαστεί!»
  • Πριν από μερικούς μήνες είχε χαρακτηρίσει σε τηλεοπτική εκπομπή, ουρλιάζοντας, «συκοφάντη, βρομερό, τρισάθλιο» τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος είχε πει πως μέσα σε 1,5 μήνα «έπρεπε να έχουν ταυτοποιήσει τους πάντες» (για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.
  • Πριν από δύο χρόνια, όταν δημοσιογράφος τού είχε πει «δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζετε με 120 νεκρούς καθημερινά», έξαλλος απάντησε: «Φυσικά θα πανηγυρίζω, είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο, είμαστε καλύτερα από όλους, κύριε»…
  • Επίσης, έχει κατηγορήσει τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ Ράμμο, με αφορμή την έρευνα που έκανε για τις υποκλοπές, ότι «έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον ρόλο που του δίνει το Σύνταγμα και λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος».
  • Ακόμα, από το βήμα της Βουλής είχε πει ότι η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη πρέπει να μπει στη φυλακή, επιχειρώντας μια ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. Η κυρία Τουλουπάκη, ως γνωστόν, έχει αθωωθεί...

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This