«Αντίο», ήλιε, είμαι για τα πανηγύρια!

Νέα «καριέρα» για τον ντράμερ Ανδρέα Λοβέρδο που αποχαιρέτησε το ΠΑΣΟΚ!

Must Read

Απελευθερωμένος από το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τον οποίο συγκατοικούσαν σαν δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι εδώ και αρκετό καιρό, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα αφοσιωθεί πλήρως στις πρόβες που κάνει συστηματικά για να βρεθεί στο πανηγύρι της Ιτέας, όπου θα παίξει τα λατρεμένα του ντραμς!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο πρώην υπουργός και επί χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που δεν εξελέγη στις τελευταίες εκλογές, τα βρόντηξε συνολικά από το κόμμα, αποκόπτοντας κάθε δεσμό με αυτό. Ετσι κι αλλιώς, ο ίδιος δεν ήταν πια κοντά στον σοσιαλισμό, αλλά έχει γείρει περισσότερο προς τα δεξιά. Δεν ήταν λίγες οι φορές τελευταία που σε συνεντεύξεις του μιλούσε θετικά για το κυβερνητικό έργο της Ν.Δ., αφήνοντας τους περισσότερους να πιστεύουν ότι θα μετακομίσει στο κυβερνών κόμμα. Μέχρι τη μετακόμιση, όμως, ο πρώην υπουργός έχει να ασχοληθεί με τα ντραμς!

Εχει κλείσει, λοιπόν, την παρουσία του ως σταρ ντραμίστας στο πανηγύρι της Ιτέας στις 13 Αυγούστου. «Θα παίξω στις 13 Αυγούστου στο πανηγύρι της Ιτέας. Πληρώνω για να παίζω στα πανηγύρια. Εχω τέτοια πρεμούρα» έλεγε χαρακτηριστικά λίγες εβδομάδες πριν στον Γιώργο Κουβαρά, που πληρώνει και δεν πληρώνεται για να παίζει, κατά δήλωσή του. Η καινούργια αυτή ενασχόληση του Ανδρέα Λοβέρδου προέκυψε όταν άρχισε «να παγώνει το μέσα του» με το ΠΑΣΟΚ…

Το περασμένο Πάσχα, τον Απρίλιο δηλαδή, έπαιζε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, 15 ώρες ντραμς στο σπίτι του, στο πλαίσιο των μαθημάτων που έκανε! Επαιζε τόσες ώρες, που διαμαρτυρήθηκαν οι γείτονες και αναγκάστηκε να βάλει μόνωση! «Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ο ήρωάς μου στη μουσική. Είχαμε πει να κάνουμε μία συνάντηση, αλλά δεν την κάναμε, είπαμε να την κάνουμε σε έναν χρόνο, πέντε μήνες. Νόμιζα ότι θα ζει για πάντα. Κάναμε πολλές φορές συζητήσεις και μου είχε πει: “Θα ήθελα να σε έχω γιο”» έχει πει σε συνέντευξή του ο Λοβέρδος, ο οποίος έχει φτιάξει και το μουσικό γκρουπάκι Δεύτερη Ευκαιρία, παρέα με τον ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου, που παίζει κιθάρα. Μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, την οποία ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης με επιστολή στον Νίκο Ανδρουλάκη, επικαλούμενος αμιγώς πολιτικούς λόγους, θα έχει χρόνο για όλα.

«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον πρόεδρο του Κινήματος» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, που είχε εκλεγεί πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του Απριλίου του 2000 και εκλεγόταν ανελλιπώς μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου του 2019. Μάλιστα, ήταν υποψήφιος και για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά τερμάτισε τρίτος στις εσωκομματικές εκλογές τον Δεκέμβριο του 2021, πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου.
Το ΠΑΣΟΚ τού κούνησε κι εκείνο με τη σειρά του το μαντίλι, καθώς πηγές της Χαριλάου Τρικούπη απάντησαν στην παραίτηση ότι δεν τους εξέπληξε, καθώς ο ίδιος όχι μόνο κρατούσε αποστάσεις και ασκούσε κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά επιδείκνυε και ιδιαίτερη συμπάθεια στον… Κυριάκο Μητσοτάκη. Οπως σημειώνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, «καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές». Και η επιλογή του Ανδρέα είναι το αλύπητο και χωρίς έλεος χτύπημα στα ντραμς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This