Η Γλυφάδα «έπαθε αγάπη» με τον Πάνο Μουζουράκη

H συναυλία του τραγουδιστή και ο ξεκαρδιστικόςδιάλογος με τον δήμαρχο Παπανικολάου

Must Read

«Προϋπόθεση για να τραγουδήσω στο Φεστιβάλ Γλυφάδας ήταν να μετακομίσω στην πόλη σας και αυτό έκανα» είπε ο ταλαντούχος και νιόπαντρος τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης σε έναν ξεκαρδιστικό διάλογο που είχε προχθές on stage με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, που τον προσκάλεσε να τραγουδήσει για την πόλη του.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Πάνος Μουζουράκης, κάτοικος πια της Γλυφάδας, έβαλε φωτιά στο υπαίθριο θέατρο της παραλίας, στην ανεπανάληπτη συναυλία που έδωσε, παρουσία… άπειρου κόσμου.
Ο δήμαρχος Γλυφάδας και φίλος του Μουζουράκη απόλαυσε μαζί με τους συμπολίτες του ένα εξωτικό… σόου! «Σείστηκε η Γλυφάδα σε μια καταπληκτική βραδιά, γεμάτη κέφι, τραγούδι και γέλιο. Χιλιάδες θεατές, που κατέκλυσαν τον χώρο της συναυλίας του Πάνου Μουζουράκη, “έπαθαν αγάπη”, και τραγουδούσαν μαζί του “φίλα με ακόμα”, ενώ στο “αυτή είναι η ζωή”, με το οποίο και έκλεισε το δίωρο πρόγραμμα, επικράτησε πανικός. Ηταν μια από αυτές τις βραδιές που μένουν αξέχαστες σε όλους όσοι τις ζουν live. Ολες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας έχουν ελεύθερη είσοδο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας» λέει στη στήλη ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που κάθε καλοκαίρι προσφέρει τέτοια διασκέδαση στους δημότες του, την οποία ζηλεύουν όλοι οι υπόλοιποι δήμαρχοι της Αττικής.

Ο Μουζουράκης τραγούδησε παρέα με την ταλαντούχα νικήτρια του «The Voice of Greece» Μαρία Σακελλάρη και χόρεψαν όλοι μαζί τους, δήμαρχος και Γλυφαδιώτες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This